Facebook artık daha güvenilir!

Facebook artık daha güvenilir!

Facebook üzerinde paylaştığınız fotoğrafların ya da benzer başka şeylerin tüm arkadaşlarınız tarafından görülmesini istemiyorsanız, sizler için hazırladığımız rehberi adım adım takip edin.

Facebook'ta sıkça fotoğraf ya da benzeri şeyler paylaşıyor fakat bunların arkadaş listenizde bulunan bazı kişiler tarafından görülmesini istemiyorsanız, ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?

Facebook'ta fotoğraflarınızı nasıl gizlersiniz?

Sadece Belli Kişiler Görsün

Tüm dünyada milyonlarca üyesi olan Facebook'ta, yapacağınız birkaç ufak ayarla size ait verilerin paylaşımını kısıtlayabiliyorsunuz.

İnternette İtibar Nasıl Kazanılır?

Eklediğiniz fotoğrafları herkesin görmesini istemiyorsanız, teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in hazırladığı  rehberi adım adım takip edin.

Arkadaşlarınızı Düzenleyin

İlk adım olarak Facebook ana sayfasının sağ üst kısmında bulunan Hesap menüsüne gelin ve Arkadaşlarını Düzenle bölümüne tıklayın.

Karşınıza çıkan arkadaş listesinde, sağ üstte duran Bir Liste Oluştur kutusuna tıklayın. Fotoğraflarınızı ya da diğer paylaşımlarınızı görmesini istemediğiniz kişiler için özel bir grup oluşturmak işinizi daha kolaylaştıracaktır.

Açılan kutuda, listenizde bulunan tüm arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Burada en üstteki kutuya grubun adını girin.


(ShiftDelete.Net)

Etiketler :