Facebook’ta büyük değişiklikler

Facebook’ta büyük değişiklikler

Facebook’taki büyük değişiklikleri bizzat Mark Zuckerberg açıkladı

Sürekli kendisini yenileyen ve zaman zaman karmaşık güvenlik ayarları yüzünden eleştirilen Facebook emin adımlarda yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Kullanıcıların geri dönüşlerini değerlendiren Facebook geliştiricileri siteye yeni özellikler eklediler. Bu önemli yenilikleri internet üzerinden de canlı olarak yayınlanan bir toplantıyla bizzat Mark Zuckerberg tanıttı.

Kullanıcıları en çok sevindiren yeniliğin, Facebook arşivlerinin artık bir .zip dosyası şeklinde indirilebilmesi olduğu söyleyebiliriz. Facebook'a ilk girdiğiniz günden beri yüklediğiniz bütün resimler, videolar, duvar yazıları vs... tek bir dosya halinde elinizin altında durabilecek.

Önemli yeniliklerden bir tanesi de yüklediğiniz bütün uygulamaları bir tablo şeklinde açıklamalarıyla beraber görebilecek olmamız.
Böylece hangi uygulamanın hesabımızdaki ne gibi bilgileri kullandığını görebileceğiz.

Ayrıca arkadaşlarımızdan listeler ve gruplar oluşturma konusunda da bir takım yenilikler yapıldı. Artık sadece belli bir grupla paylaşmak istediğimiz fotoğraf ve videoları çok daha kolay bir şekilde yönetebileceğiz.

Tüm bu değişiklikler kademeli olarak devreye alınacağı içiin hesabınızda bu değişiklikleri görmeniz biraz vakit alabilir.

Etiketler :