Fatih Altaylı: 4 Kuveytli itten dayak yenir mi binbaşım

Fatih Altaylı: 4 Kuveytli itten dayak yenir mi binbaşım

Habertürk yazarı Fatih Altaylı 4 Kuveytli diplomattan dayak yiyen pilot Hakan Karakuş'a, bir asker olarak nasıl dayak yediğini sordu.

Ankara'da 4 Kuveytli diplomat, trafikte tartıştıkları NATO'da görevli olan F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Yarbay Hakan Karakuş'u araçtan indirerek, eşinin gözleri önünde cadde ortasında öldüresiye dövdü.

Vatandaşların tepkisi üzerine bankaya sığınan diplomat ise polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında bankadan çıkarıldı. Kavga sonrası çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Karakuş'un Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ün damadı olduğu öğrenildi.

Ankara'da F-16 pilotuna meydan dayağı

"AH BE BİNBAŞIM"

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında pilot Hakan Karakuş'un 4 Kuveytli diplomattan dayak yemesini konu edindi:

"YAHU biz pilotlarımızın çok ciddi bir eğitim aldıklarını, yakın dövüş bildiklerini, Allah korusun bir yere paraşütle inmek zorunda kalırlarsa oradan sağ kurtulmalarını sağlayacak becerilerle donatıldıklarını zannederdik. Ah be binbaşım. 4 Kuveytli itten sokak ortasında dayak yenir mi be! Kıramadın mı en azından birinin burnunu. Hadi karate, judo bilmiyorsun. “Toyota kriko” da mı yoktu? Vallahi çok üzüldüm binbaşım. Yoksa memleketteki Arap hayranlığından mı çekindin!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.