Fatih Altaylı Habertürk'ü şikayet etti

Fatih Altaylı Habertürk'ü şikayet etti

Habertürk başta olmak üzere bütün haber kanallarına zehir zemberek bir yazı yazdı.

Fatih Altaylı haber kanallarıyla birlikte kendi kanalı Habertürk'e de fena çaktı. 
Yazdıklarında da yerden göğe kadar haklıydı.
Hele de şu "CAZGIR ENTELLER" tanımlamasında.

Artık bu "cazgırlara" dur denilmesi gerektiğini söyleyen Altaylı, bir ilke de imza attı. Köşesinden Habertürk'ü bu konuda gidip şikayet edeceğini ilan etti.
Yiğit Bulut'un bu yazıyı okuyunca "jöleli saçları" dimdik olacak.
 

ACUN ILICALI'YA ÇAKANA ÇAKTI
Fatih Altaylı'nın bugünkü köşesinde Acun Ilıcalı'ya da destek yazısı var. Acun'a çakan Mesut Yar'a isim vermeden çaktı.
Şöyle yazdı: "Başarılıysanız ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan itinayla getirilir. Her başarılı canlı elbet bunu tatmıştır veya tadacaktır. Şimdilerde hedefte Acun Ilıcalı var.
(...) Her dakika birileri Acun'a saldırıyor, olmadık laf ediyor. Geçmişinde, müktesebatmda hiçbir kayda değer unsur olmayan kim varsa, Acun'a "geçirip" rahatlıyor. Böyle yapınca sanki Acun'un yerini almış, Acun'un yerine geçmiş olduğunu zannediyor.

İşte yazısından önemli bölümler:

BİRİ HABER KANALLARINA DUR DESİN!

"YAZACAĞIM yazacağım ama elim varmıyordu bir türlü. Ama artık bıçak kemiğe dayandı. En azından benimkine. Haber televizyonları, Türkiye'de ciddi bir seviye ve kalite düşüşüne neden oluyor, Türkiye'deki gerçek entelektüel birikimi çöpe atıyor, onun yerine "cazgırentel" tipini öne çıkarıyor ve uzun vadede Türkiye'ye ciddi zararlar veriyorlar.

BİRİKİMSİZ GARİP ADAMLAR

Açın bakın haber kanallarını. Hepsinde aynı tipler ve her konuda aym tipler.
İsimlerini bir bir saymama gerek yok. Genelde birikimsiz, militanca bir tarafı tutmaktan öte bir becerisi olmayan, ağzı laf yapan, sertleşmeyi, kavga üslubunu geçer akçe olarak benimsemiş garip adamlar. Aklıselimden uzak, kültürsüz, bilinçsiz bu tipler her tartışma programının konuğu.
(...)
KENAN TEKDAĞ'A GİDİP SÖYLEYECEĞİM

Tabii onlarda suç yok. Bu düzeysizliği televizyona çağırırsan koşa koşa gelir.
Suç haber kanallarında. (...)  Tabii kabahat en başta bizde, yani HabertürkTV'de. Tartışma programlarını moda eden bizimkiler.

Biri bu haber kanallarını reyting yarışından çıkarmalı ve bizimki dahil tüm haber kanallanna bir "seviye" gelmeli. Haklı olarak diyeceksiniz ki, "Kardeşim bunu kendi kanalına söylesene".
Merak etmeyin söyleyeceğim. Şu yazı bitsin, gideceğim Kenan Tekdağ'ın odasına. "Bari biz öncü olalım" diyeceğim. Yoksa vebali büyük.
 

gazeteciler.com

Etiketler :