Fatih Aydın Meclis Yolunda

Fatih Aydın Meclis Yolunda

Yazarımız Fatih AYDIN, İstanbul 1.Bölge'den AK PARTİ Milletvekili Aday Adayı oldu.

Dernek, Federasyon ve Konfederasyonlarda Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan Yönetim Kurulu Başkanlığı'na kadar pek çok görev üstlenen ve yaklaşık 20 yıldır Sivil Toplum Kuruluşları camiasında yoğun faaliyetler icra eden Fatih AYDIN, 25.Dönem Milletvekilliği için 07 Haziran 2015 seçimlerinde de adaylık başvurusu yapmıştı.

27.Dönem Milletvekilliği için başvurusu için AK PARTİ İstanbul İl Başkanlığı'na gelen Fatih AYDIN, ''nasip olursa bu sefer olacak inşaallah, çorbamızda varsa kaşığımıza gelecek, 24 Haziran'da hayırlı olana talibiz'' dedi.

Fatih AYDIN kimdir?

1976 yılında Giresun-Çamoluk Usluca Köyü’nde doğdu. İsmailaga Kur’an Kursu’nda dini eğitim aldı. Atatürk Üniversitesi İktisat bölümünde lisans derecesi, Okan Üniversitesi Denetim ve Muhasebe bölümünde yüksek lisans derecesi aldı. S.M. Mali Müsavirlik Ruhsatı, Sermaye Piyasasi Kurulu (SPK) ve Kamu Gözetimi Kurumundan (KGK) Bağımsız Denetim Lisansı sahibi.

Fikri Sınai Haklar, Asliye Ceza, Ticaret Mahkemeleri ve mesleği ile ilgili sair mahkeme dosyalarında 3397 sicil numarası ile Bilirkişi olarak görev yapmaktadır. 2000-2004 yılları arasinda MEB’e bağlı okullarda ve özel dershanelerde Bilgisayar ve Muhasebe Öğretmenligi yaptı.

‘’Ne Eylüller Gördü Bu Ömür’’ isimli yayımlanmış bir şiir kitabı ve ‘’VUK ve UFRS açisindan Maddi Duran Varliklar ve Maddi Olmayan Duran Varliklarin Mukayesesi ile Amortisman Mevzuu’’ isimli yayına hazırlanan mesleki bir kitap çalısması bulunmaktadır.

Çıkardığı tabloid gazeteler, yazdığı makaleler ve yöneticisi olduğu STK’lar aracılığı ile 27 Nisan Muhtırası, Referandum süreçleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimleri gibi konjonkturel geçiş zamanlarında Hûkumetimizin ve Milletimizin yanında yer aldı.

Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK), Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Federasyonu (TÜMBİFED), Karadeniz Sivil Toplum Kurulusları Konfederasyonu (KASTOB), Marmara Dernekler Federasyonu (MADEF), Giresun Federasyonu ve Çamoluk Dernegi gibi pek çok sivil toplum kuruluşunda -gençlik kollarından Yönetim Kurulu Başkanlığına kadar- farklı düzeylerde yöneticilik yapan Fatih AYDIN, temel seviyede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Bir dönem spikerlik ve şiir yorumculuğu ile de istigal eden ve sertifikalı sunucu olan AYDIN, www.habername.com haber sitesinde aktüel yazılar yazmakta ve  www.camolukgundem.com  sitesinde Genel Yayın Yönetmenliği yapmaktadır.

Vergi ve muhasebe denetimi işi ile uğraşan Fatih AYDIN, 2004 yılından beri İSPARK, İHE, ENERJİ A.Ş. ve BELBİM gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İştirak Şirketlerinin vergi danışmanlığı da yapmaktadır.

Güncel bir konu olarak kamuoyuna yansıyan büyük bir medya grubunun satış sürecini yöneten mali ve teknik ekipte yer almaktadır.

AK Parti Üyesi olan ve bir dönem Üsküdar Delegeliği yapan Fatih AYDIN, bir çocuk babasıdır.

25.dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul 1.Bölgeden AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Fatih AYDIN özellikle yetimlere destek projeleri ve eğitim yardımları ile iş ve işçi bulma alanlarında özel ilgi sahibidir.

19 yıldır bu ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren AYDIN; Afrika’da su kuyuları açılması, Filistin’e yardımlar gönderilmesi, Pakistan sel felaketi sonrasında konut inşaâ edilmesi, yetimlere ve üniversite öğrencilerine yardım yapılması gibi birçok etkinlikte aktif rol almış olup, halen çalışmalarını sürdürmektedir.

 

ÜYESİ OLDUĞU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI:

Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları (TSTK) Konfederasyonu İcra Kurulu Üyesi

Karadeniz Konfederasyonu (KASTOB) İcra Kurulu Üyesi

Giresun Federasyonu STK ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Federasyonu (TÜMBİFED) Yönetim Kurulu Üyesi

Marmara Dernekleri Federasyonu (MADEF) İcra Kurulu Üyesi

İstanbul Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (İSBİAD) Yönetim Kurulu Üyesi

Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu E. Başkanı

Ayışığı Derneği E. Yönetim Kurulu Başkanı

Usluca Derneği E. Yönetim Kurulu Üyesi

 

https://www.facebook.com/fatihaydin1976

https://twitter.com/Fatih_Ayd

https://instagram.com/fatihaydin76/

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.