Fatih Tekke ile kan davamız yok

Fatih Tekke ile kan davamız yok

Hacısalihoğlu, Fatih Tekke ile hiç bir sorunları olmadığını söyledi

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu, ara transferde ismi gündeme gelen ancak imza attırılmayan eski oyuncuları Fatih Tekke ile hiç bir sorunları olmadığını söyledi.

Hacısalihoğlu, hafta sonunda oynayacakları Galatasaray maçında ise galip gelen tarafın kendileri olacağını iddia etti.

Fatih Tekke ve Teofiolo Gutierrez ile ilgili önemli açıklamalar yapan Hacısalihoğlu, Radyospor'dan Uğur Asarlı'nın sorularını cevaplarken, takım olarak hedeflerinden de bahsetti.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in, " Fatih Tekke yine Trabzonspor'a dönebilir " açıklamasını değerlendiren Hacısalioğlu, "Hocamızın bu yönde bir isteği olursa bu konuyu değerlendiririz, Fatih bu şehrin çocuğu ve onunla kan davamız yok. İlerde şartlar ne gösterir bilemiyorum ama Fatih'e Trabzonspor kapısı açıktır." dedi.

GUTİERREZ'IN AYRILMA DÜŞÜNCESİ YOK

Hacısalioğlu, Teofilo Gutierrez'in Trabzon'da mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği şeklindeki haberler için ise; "Teofiola'nun öyle bir düşüncesi yok. Geçtiğimiz günlerde menajeri buradaydı. Ayrılmak isteği ile ilgili hiçbir şey söylemedi aksine kendisinin sıradan bir futbolcu olmadığını, Kolombiya'da gol kralı olduğunu, havaalanında iki bin kişinin arkasından ağlayarak uğurladığını hatırlatarak uyum sürecinden geçtiğini söyledi.'' yorumunda bulunDU.

GALATASARAY'I YENMEK İSTİYORUZ

Hacısalihoğlu, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında konuk edecekleri Galatasaray maçıyla ilgili olarak da iddialı açıklamalarda bulundu.

Haftasonu oynanacak olan Trabzonspor - Galatasaray maçının camialaır ve hedefleri için çok önemli olduğunu da belirten Hacısalihoğlu, "Trabzonspor her maçını kazanmak için sahaya çıkıyor, Galatasaray maçını da kazanmak için oynayacağız. Büyük maçların havası daha başka oluyor. Rakibimizde mutlak kazanmak isteyecek ama bizde kazanmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
 

Etiketler :