Fatih Tekke'de KONYASPOR'DA MI?

Fatih Tekke'de KONYASPOR'DA MI?

Beşiktaş'ın serbest bıraktığı Fatih Tekke için Konyaspor devreye girdi. Başkan Bahattin Karapınar, siyah-beyazlı kulüple anlaştıklarını, son sözü Fatih Tekke'nin söyleyeceğini belirtti

 

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın basında yer alan 'hakem hatalarından dolayı 15-20 puan kaybı yaşadık' sözlerini çok manalı bulduğunu belirterek, ''Tam bizim maçımız öncesinde yapılan bu açıklamaya bir anlam veremedim'' dedi.

 Karapınar, yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın istediği gibi bir sezon geçirmediğini, sportif başarısız sonuçlar nedeniyle zor günler yaşadığını belirtti.

Galatasaray maçını kazanmak için tüm gayreti göstereceklerini dile getiren Karapınar, şunları kaydetti:

''Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın basında yer alan 'hakem hatalarından dolayı 15-20 puan kaybı yaşadık' sözlerini çok manalı buluyorum. Tam bizim maçımız öncesinde yapılan bu açıklamaya bir anlam veremedim. Bütün takımların sezon sonunda kaybettiği puanlar dikkate alındığında hepsinin eşit ölçüde olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla hakem hatalarıyla puanların kaybedilmesi her takımın başına gelebilecek son derece doğal bir durum. Böyle bir açıklamayı doğrusu garipsediğimi belirtmek istiyorum.''

 Yaklaşık 2,5 aydır hem yurt içinde hem de yurt dışında transfer çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Karapınar, iki yabancı oyuncu alacaklarını bildirdi.

Fatih Tekke konusunda Beşiktaş Kulübü ile de görüştüklerini dile getiren Karapınar, ''Kendisi bir Anadolu kulübünde oynamak isterse Konyaspor'a gelebileceğini söyledi. İnşallah kendisi ile de anlaşırız ve takımımızda görmek isteriz. Futbolculuğu üst düzeyde olan bir oyuncunun Konyaspor'a katacağı çok şeyin olduğuna da inanıyoruz'' dedi.

Etiketler :