Fatih Terim G.Saray'dan ayrılıyor mu?

Fatih Terim G.Saray'dan ayrılıyor mu?

Tulun: Fatih Terim yerine 48 saatte hoca bulurum

Galatasaray’daki kaosla ilgili gerçeklere Milliyet ulaştı. Tulun’un, Madrid dönüşü özel uçakta kullandığı ifadeler nedeniyle küplere binen Terim, Ali Dürüst’le toplantı yaptı, “Bana güvenmeyen, arkamdan konuşan biriyle nasıl beraber çalışabilirim” diyerek, sportif koordinatörle ipleri kopardı

Galatasaray’ı günlerdir kemiren krizin perde arkasında gün yüzüne çıkmamış çok ilginç gerçekler yatıyor. Her şey Madrid uçağında Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı olan Sportif Koordinatör Bülent Tulun’un, Teknik Direktör Fatih Terim’i hedef alan sözleriyle başladı.

Son yılların en büyük transfer projesi için özel jetiyle Atletico Madrid’in üç yıldızı Forlan, Reyes ve Ujfalusi’yi almaya giden Başkan Aysal’ın yanında Bülent Tulun ile yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Gürsoy da yer alıyordu. Kıran, kırana pazarlıkların ardından İstanbul’a dönüş için yola çıkıldı. Görüşmelerin olumlu geçmesiyle rahatlayan sarı-kırmızılılar, bundan sonra izlenecek yolla ilgili fikir alışverişinde bulunuyorlardı. Ancak Tulun’un, Terim’i eleştiren ifadeler kullannması buz gibi hava estirdi.

Fatih Terim’in, oyuncu seçimlerini eleştiren Bülent Tulun’un, “Afrasından, tafrasından bıktım. Başkan izin versen, 48 saat içinde dünyanın en iyi hocalarından birini bu takımın başına getiririm” demesi, başarılı hocanın kulağına gitti. Hakkında konuşulanları önce soğukkanlı bir şekilde karşılayan Terim daha sonra, konuyu İkinci Başkan Ali Dürüst’e açtı.

Terim, “Sırt sırta mücadele verdiğimiz kişi beni arkadan vuruyor. Böyle devam etmez, edemez. Galatasaray zarar görür. Konu ben mi, o mu meselesi değil. Ama bana güvenmeyen, arkadam söz eden biriyle nasıl aynı ortamda bulunurum” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Dürüst destek verdi
Tulun’un, Florya’da bulunmasına karşı çıkmayan Dürüst ise buna karşılık, “Hocam, Bülent Tulun’un Florya’da olmasını, hem de çalışma odasının sizinle aynı katta olmasını ben de destekledim. Ama bu durum kabul edilemez. Tulun’un görevi size köstek olmak değil, destek olmaktı. Sizin ve ekibinizi huzursuz edecek, kapalı kapılar ardındaki söylemler ancak zarar verir” diyerek Terim’e tepkisinin haklı olduğunu dile getirdi. İşte Bülent Tulun operasyonunun fitilini ateşleyen olay böyle gelişti. Ujfalusi için yapılan ve tartışma yaratan imza töreni sonrası Dürüst’ün, Tulun’a gösterdiği sert tepkinin gerçek sebebi de buydu.
Cim-Bom’da patlak veren krizin tarafları bugün Florya’da bir araya geliyor. Başkan Aysal’ın isteğiyle Ali Dürüst, futbol komitesi üyeleri ve Bülent Tulun, tesislere giderek, Fatih Terim ve oyunculara başarı dileyecek. Florya’daki soğuk savaş sonrası bu ziyaret heyecan yaratırken, Aysal’ın taraflardan uyumlu bir çalışma içinde olmalarını istediği belirtildi. Bu arada Dürüst ve futbol komitesinin, Terim ile yapacakları toplantıda transferin bütün detaylarıyla ele alınacağı kaydedildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.