Fatih Terim KAPIYI GÖSTERDİ

Fatih Terim KAPIYI GÖSTERDİ

Daha önce bütün futbolcuları kampa götüreceğini açıklayan Teknik Direktör Fatih Terim, Kazım, Pino, Mehmet Batdal ve Serkan’a “Kendinize kulüp bulun” dedi.

Cim-Bom, Avusturya kampı öncesi dört oyuncusuyla yollarını ayırmak için ilk adımı attı. Birkaç gün önce bütün futbolcuları kampa götüreceğini açıklayan Teknik Direktör Fatih Terim dün bu kararını değiştirerek Colin Kazım, Juan Pablo Pino, Mehmet Batdal ve Serkan Kurtuluş’u 19 kişilik kamp kafilesine dahil etmedi.


Yolculuk öncesi bu oyuncularla Florya’da özel bir toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Kendinize kulüp bulun” dedi. Daha önce Pino için “Ona bir şans daha vereceğim” ifadelerini kullanan Terim’in, Kolombiyalı oyuncuyu kadrodaki yabancı bolluğu sebebiyle sildiği öğrenildi. İmparator’un geçtiğimiz sezon devre arasında “Ben mutsuzum” diyerek Olyimpiakos’a kiralık gitmek isteyen Colin Kazım’ı da bir türlü affedemediği bildirildi.


Bad Haring bölgesinde 15 Temmuz Pazar gününe kadar hazırlıklarını sürdürecek sarı-kırmızılı ekipte,  Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Riera, Ujfalusi, Hakan Kadir Balta, Yekta Kurtuluş, Mertan Caner Öztürk, İsmail Berk Ünsal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Necati Ateş, Sercan Yıldırım, Umut Bulut, Culio ve Semih Kaya bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.