Fatih Terim, Volkan'ı sildi mi?

Fatih Terim, Volkan'ı sildi mi?

A Milli Takımımızın, 18 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nde yapacağı kampın aday kadrosu ile programı belli oldu.

A milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel'i kadroya dahil etmemesi dikkat çekti. 

Dünya Kupası 2014 Eleme Grubu'nda göreve geldiği günden itibaren kalan tüm maçlarda Demirel'e kaleyi teslim eden Terim, Onur Recep Kıvrak, Tolga Zengin ve Volkan Babacan üçlüsünü tercih etti. 

Fatih Terim, Türkiye'nin çıkmayı başaramadığı Dünya Kupası Elemeleri 2014 D Grubu'nda Andorra, Romanya, Estonya ve Hollanda maçlarının tamamında Demirel'e kaleyi teslim etti. Volkan Demirel'in aday kadroya çağrılmaması, Euro 2016'da kalede değişiklik olacağı şeklinde algılandı. 

ONUR KIVRAK KALEYE 

Geleceğin milli takımını oluşturmak isteyen deneyimli teknik adam, Trabzonspor'da form grafiğini bu sezon yine artıran Onur Kıvrak'ı ay-yıldızlı takımın 1 numarası olarak düşünüyor. Onur Kıvrak'ın gerisinde ise Tolga Zengin'in görev yapması bekleniyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.