Fatih Terim yarın kulübede

Fatih Terim yarın kulübede

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e verilen 3 maçlık ceza ertelendi.

Tahkim Kurulu, Trabzonspor karşılaşmasının ardından müsabaka hakemine hakaret ettiği gerekçesiyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 3 maçlık cezanın geri kalan 2 maçlık bölümünü 1 yıl erteledi.

Bu kararın ardından Sarı-kırmızıların Fenerbahçe ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacağı Süper Final maçında Fatih Terim yedek kulübesinde yerini alabilecek.

Fatih Terim, sunduğu savunmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Terim cezasının tehir edilmesi ilgili konuşurken Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmanın centilmenlik çerçevesinde geçmesini temenni etti.

İşte Fatih Terim'in o açıklamaları:

PFDK'nın kararı çpk isabetli oldu. 105. Maddeye göre zaten bir maçımda cezamı çektim. Biz de zaten sadece kendilerinden erteleme talep ettim. Onlar da bu teklifimiz kabul ettiler. Belirli bir zaman içerisinde suçun tekrarı olmayacak. Sezon başından beri sakin davranmaya çalışıyorum. Ama bazen arada böyle tatsızlıklar oluyor. Savunmamı ben kendim yaptım. İstemediğim bir olay oldu. Cumartesi oynanacak derbinin centilmence geçmesini diliyorum." dedi.

"BANA LOCA VERİLDİĞİNİ BASINDAN ÖĞRENDİM"

Bir basın mensubunun Aziz Yıldırım'ın locasını size tahsis etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna

Aziz Yıldırım'ın bana loca teklif ettiğini ben de basından öğrendim. Arkadaşlar maçtan soru sormayın. Bugün burada olmam gerekliydi geldim ve gidiyorum. Tekrarlamam gereksirse Aziz Yıldırım'ın locasını bana tahsis etmesini basından öğrendim bana gelen bir teklif yok. diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.