Fatih Terim'den rakiplere ilk yorum

Fatih Terim'den rakiplere ilk yorum

Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki rakipleri hakkında ilk değerlendirmeyi yaptı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda; Manchester United, Cluj ve Braga ile eşleşti. 

Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından Fatih Terim'den ilk açıklama geldi. 

GSTV'ye konuşan Terim, sarı kırmızılı takımın gruptaki rakiplerini şöyle değerlendirdi:

"Manchester United saygı duyulması gereken bir takım. Yıllar önce Galatasaray'ın Manchester'a karşı bir başarısı var, umarım bunu tekrarlarız. Braga son yıllarda önemli işler yapıyor, ama futbol ciddi bir iş ve kimseyi küçümsememeliyiz. Bu prensipte olacağız. Hedefimizi daha evvel koyduk. Gruplardan çıkmayı hedefliyoruz. Maçlar sahada kazanılır. O yüzden en iyi şekilde hazırlanıp bu gruptan çıkmayı amaçlayacağız. Hangi takımla eşleşsek bunu söyleyecektik. Benim şansla bir ilgim yok. Hiçbir zaman da olmadı. Gerekli mücadeleyi göstermezseniz bu grupta da dördüncü olursunuz. Rakiplerin gücünü düşünmeden, kendi futbolumuzu, kendi hedefimizi yakalamalıyız. Şimdiden tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Avrupa Galatasaray'ı özledi, biz de Avrupa'yı özledik. Umarım uzun bir Avrupa yolculuğu olur."

Terim, antrenmanda sakatlanan Tomas Ujfalusi ile ilgili olarak da, "İlk bulgulara göre iç menisküsünde yaralanma olduğunu söylüyor doktorlar. Radyolojik sonuçlar elde edilmeden bir şey söyleyemiyoruz. Nazara geldik diyelim. Geniş kadromuz var derken en önemli oyuncularımızdan bir tanesinden büyük ihtimalle uzun bir zaman faydalanamayacağımız bir gerçek" şeklinde konuştu.

ALBAYRAK: "FATİH HOCAM İLLE DE MİLAN OLSUN İSTİYORDU"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da iyi bir kura olduğunu düşündüğünü belirterek,"Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Mücadele etmeden, savaşmadan olmaz. Fatih Hocam ille de Milan olsun istiyordu. Milan çıkmayınca biraz moralimiz bozuldu diyebiliriz. Umarım bu gruptan çıkacağız. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin en önemli takımlarından biri. Bunu kimse unutmasın" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.