Fatih Terim'e BJK'den süpriz teklif

Fatih Terim'e BJK'den süpriz teklif

Siyah-Beyazlılar, G.Saray’a 4 yıl üst üste şampiyonluk ve UEFA Kupası zaferi yaşatan Fatih Terim’le görüştü. “Türkiye’de takım çalıştırmam” diyen tecrübeli teknik adamın düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Sezona Schuster ile başlayan ancak Alman teknik adamla yollarını ayıran Beşiktaş, sezon sonuna kadar Tayfur Havutçu ile yola devam etme kararı almıştı. Hatta Havutçu’nun alacağı sonuçlara göre sezon sonunda durum değerlendirmesi yapılacak ve lig bitene kadar yeni bir hoca ile görüşme yapılmayacaktı. Ancak yönetim startı erken verdi.

Başkan Yıldırım Demirören’in yeni sezon için Fatih Terim’in kapısını çaldığı öğrenildi. Her ne kadar Terim daha önce “Türkiye’de kulüp çalıştırmam” dese de Kartal’ın önerisine yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

KARAR G.SARAY’A GÖRE
Demirören’in Terim’e sıcak bakmasındaki amaç Quaresma, Simao ve Guti gibi yıldızlara liderlik yapabilecek karizmada olması ve Türkiye Ligi’ni yakından tanıması. Beşiktaş’ın teklifinden dolayı mutlu olan Terim’i düşündüren bir diğer konu ise Galatasaray’ın durumu. Seçim havasındaki Cimbom’da yeni başkanın kim olacağı “İmparator” lakaplı Fatih Terim’in yeni sezondaki durumunu belirleyecek. Bu nedenle Terim-Demirören zirvesinde şu an için kesin bir sonuca varılamadı. Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezonda Avrupa Kupaları’na katılıp katılamayacağı da Terim’in teklifi değerlendirmesinde önemli etken.

DENİZLİ’YE ‘HAYIR’ FATİH HOCAYA ‘EVET’
Yönetim Fatih Terim’le ilk görüşmesini yaparken Bernd Schuster istifa ettiğinde yönetim kurulu toplantısında yeni teknik direktör konusu masaya yatırılmıştı. Bazı yerli hocaların adı gündeme gelirken Beşiktaşlı idarecilerin büyük çoğunluğu Mustafa Denizli’ye karşı çıkmıştı. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı da “Eğer yerli olacaksa benim tek tercihim Fatih Terim. Başkasını asla kabul etmem” demişti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.