Fatih Terim'e dev talip

Fatih Terim'e dev talip

Flaş gelişme!

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e eski göz ağrısı Milan teklif yapmaya hazırlanıyor. İtalyan gazeteleri de bu iddiayı doğruladı

Galatasaray ile yolları ayrıldıktan sonra A Milli Takım ile Dünya Kupası şansını zorlayan Fatih Terim, zorlu bir görev devralmıştı. Milli takımın başında çıktığı 4 maçın üçünü kazanan Terim, mayıs ayına kadar danışmanlık ve hocalık görevini sürdüreceğini belirtmişti.Galatasaray'ın başında 2 kez şampiyon olan ve 2 kez Süper Kupayı kazanan Terim, Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek final oynamıştı.
 
İtalya'da Fatih Terim sesleri 
Eski başarılı günlerine yeniden dönen Terim, İtalya'da oldukça büyük yankı uyandırdı. Fiorentina ve Milan'ı çalıştırdıktan sonra Serie A ve İtalyan futbol severlerde büyük iz bırakan Terim'e yeniden 'Çizme' kapıları açılabilir. Milan'da alınan kötü sonuçların ardından Allegri'nin koltuğu artık ciddi bir şekilde sallanıyor. Serie A'da son 4 sezondur Milan'In başında olan Allegri'nin suyu artık çok ısınmışa benziyor. İtalyan gazetelerinde uzun zamandır eleştirilen Allegri, Fiorentina karşısında alınan yenilginin ardından adeta topa tutuldu.
 
Allegri'nin yerine Fatih Terim 
Milan'da görev yaptığı 4. sezonda da bir başarı yakalamayan Allegri, bu sezon da beklentilerin oldukça uzağında kaldı. Milan, Serie A'da 11. hafta oynanırken sadece 12 puan toplayabildi. Puan tablosunda 10. sırada bulunan Milan, lider Roma'nın tam 19 puan gerisinde kaldı. Şampiyonluk hayallerine şimdiden veda etmiş gibi gözüken Milan için çok büyük bir iddia ortaya atıldı. Başkan Galliani'nin, Allegri ile yolları ayırıp göreve Fatih Terim'i getirmek istediği ifade edildi. İtalyan gazetelerinde yer alan iddia, haberin forumlarında ve yorum alanlarında büyük yankı uyandırdı. Yorum yazan taraftarların neredeyse hepsi,Fatih Terim ile yeniden çalışılması gerektiğini ifade etti.
 
Barcelona, Allegri'nin son maçı! 
İtalya'da yayın yapan spor internet sitelerinde ise Barcelona ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının Allegri'nin son şansı olduğuna yer verildi. Ayrıca Fatih Terim'in İspanya'ya davet edilebileceği de gelenm haberler arasında. Ancak haberin detayında Terim'in daha önce yaptığı 'görevde bir teknik adam varken benimle görüşmeyin' açıklamaları da en ilginç not olarak göze çarptı.
 
Taraftarlar Allegri'ye Öfkeli 
Özellikle dün akşam oynanan Milan-Fiorentina karşılaşmasının sonunda ev sahibi takımın taraftarları oldukça öfkeliydi. Taraftarların bir kısmı stadı karşılaşma devam ederken terk etti. Ayrıca Allegri'nin istifa etmesi için de tezahüratlarda bulunuldu.

(Eurosport)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.