Fatih Terim'e Şans mı Doğdu?

Fatih Terim'e Şans mı Doğdu?

Milli Takımlar teknik direktörlüğü görevinden ayrılan Fatih Terim için ilginç bir teklif yapıldığı iddia edildi

 

İddiaya göre Terim Türkiye ile gidemediği 2010 Dünya Kupası'na Nijerya Milli Takımı teknik direktörü olarak gidecek.

A Milli Takım'ın 2010 Dünya Kupası Finalleri'ne gidememesinin ardından görevinden ayrılan teknik direktör Fatih Terim için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Güney Afrika, Nijerya ve Gana gibi ülkelerin futbol gündemlerini takip eden kickoff.com adlı uluslararası haber sitesi, Terim'e Nijerya Milli Takımı'ndan teklif geldiğini aktardı.

Konuya ilişkin duyurulan haberde, Nijerya Futbol Federasyonu yetkililerinin Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Shuaibu Amodu'ya yönelik artan kamuoyu baskısının ardından daha güçlü bir ismi takıma 'teknik danışman' olarak getirmek istediği ve bu nedenle de en güçlü aday olarak Fatih Terim'le görüştükleri ifade edildi.

Nijerya'nın geçtiğimiz cumartesi günü Güney Afrika biletini cebine koymasına karşın, elemeler boyunca teknik direktör Amodu'nun gerek yerel medyayla gerekse taraftarlarla arasının iyi olmadığına dikkat çekilerek bu durumun Dünya Kupası Finalleri'ne sıkıntıya neden olabileceği de belirtiliyor. Bu nedenle ülke dışından güçlü bir teknik adamın 'teknik danışman' sıfatıyla Amodu'nun üstüne getirileceği ve bu ismin de en geç aralık ayında göreve başlayacağı vurgulandı.

Bu arada haberde, Terim'e yakın kaynakların da Nijerya için yapılan bu teklifi doğruladıkları iddia edildi. Haberde Fatih Terim'in Avrupa futbolunda etkileyici bir CV'ye sahip olduğu vurgulanırken, çalıştırdığı takımlar ve elde ettiği başarılara vurgu yapıldı.

Etiketler :