Fatih Terim'i isteyen Avrupa takımı

Fatih Terim'i isteyen Avrupa takımı

Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim, "Ermenistan karşılaşması veda maçım olacak" açıklamasıyla beklenen kararını verdi.

Bu gelişmeyle birlikte İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'in Terim'i listesine aldığı öğrenildi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre “Ermenistan maçı veda niteliğinde olacak” diyen A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Fatih Terim, şimdiden İspanya’nın ünlü takımı Atletico Madrid’in gündemine geldi. Miguel Angel Gil Marin ailesinin sahip olduğu Atletico Madrid'in ligdeki kötü gidişi kulüp yönetimini harekete geçirdi.

Teknik direktör Resino’nun geleceğinin tartışıldığı başkent ekibinde, yönetimin Terim ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği, şartlar olgunlaşınca deneyimli teknik adama teklif getireceği öğrenildi.

CHEALSEA MAÇI BEKLENİYOR

Madrid yönetiminin, Ossasuna ile yapılacak lig maçı ve gelecek hafta Şampiyonlar Ligi’ndeki Chelsea maçında kötü sonuçlar alınması durumunda Abel Resino’yla yollarını ayıracağı ve aralarında Terim’in de olduğu isimlere teklif götüreceği öne sürüldü.

ATLETİCO YÖNETİMİ TERİM’İ ÇOK SEVİYOR

Culup de Atletico Madrid’in sahibi Gill ailesi ile Fatih Terim’in ilişkilerinin çok iyi olması, Terim’in sık sık Gill ailesinin davetlisi olarak, Vicento Calderon Stadı’nda VIP tribününde maç izlemesi Terim'e teklif olasılığını güçlendiriyor

YA TERİM YA ARAGONES

İspanyol Kulübü’nün başkanı Enrico Serozo’nun Terim için daha önce nabız yokladığı da öğrenildi. Serezo’nun listesinin başında Terim bulunuyor, alternatif isimler arasında ise İspanya'yı 44 yıl aranın ardından Avrupa şampiyonluğuna taşıyan ve geçen sezon da Fenerbahçe’yi çalıştıran Luis Aragones de yer alıyor.

Enrico’nun bu konuda 10 gün içerisinde bir hamle yapması bekleniyor. Merakla beklenen bir başka konu ise Terim'in böyle bir teklif karşısındaki tutumunun ne olacağı...

Etiketler :