Fatih Terim'in istediği takım!

Fatih Terim'in istediği takım!

Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkan Galatasaray'da gözler çekilecek kuraya çevrildi. Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Celal Gürcan, Milan Baros, Sneijder, Fatih Terim ve tur hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Celal Gürcan, Radyospor'da yaptığı açıklamada, Fatih Terim'in Barcelona ya da Malaga'yı istediğini söylerken, Milan Baros için hiç bir külüple anlaşmadıklarını açıkladı.

FATİH TERİM BARCELONA'YI İSTİYOR

Celal Gürcan, Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını değerlendirirken; " Zayıf takım diye birşey yok artık. Aralarında dünya markası olan takımlar var. Bütün takımlar bu kupaya asılıyorlar. Maddi, manevi çok büyük getirileri var" dedi.

Barcelona taraftarının Galatasaray ile eşleşmek istediğinin hatırlatılması üzerine Celal Gürcan; " Barcelona ile eşleşmek keyifli olur. Fatih hocanın da böyle bir isteği var sanırım. Malaga yada Barcelona'yı istiyor. Ama torbadan kim çıkarsa artık' dedi.

BAROS İÇİN ANLAŞMA YOK

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Milan Baros'un Katar kulübü Al-Sadd ile anlaştığı yönündeki haberlere açıklık getiren Gürcan; " Baros bizim oyuncumuz. Bu oyuncu ile ilgili herhangi bir takım ile anlaşma söz konusu değil. Olduğunda resmi bir açıklama yaparız. Şuan bir anlaşma yok' dedi.

SNEİJDER HABERLERİ KEYİFLİ OLUYOR

Fenerbahçe'nin gündemindeki Wesley Sneijder ile Galatasaray'ın da ilgilendiği iddiaları için net konuşan Gürcan; " Bu haberleri sabah bende okuyorum. Keyifli oluyor. Sneijder ile bir ilgimiz yok. Şuan transfer ile ilgili hiç birşey yok. Başarılı bir takım var ortada. Yolumuza devam ediyoruz' diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.