Fatih Terim'in kızı Merve evlendi

Fatih Terim'in kızı Merve evlendi

Galatasaray ve Milli Takımlar eski teknik direktörü Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim, bu akşam dünya evine girdi. Geceye katılan 800 davetli arasında siyaset, sanat ve spor dünyasından bir çok isim vardı.

 

Fatih Terim’in kızı Merve Terim iki yıldır birlikte olduğu işletmeci Ahmet Çetin ile dün gece Four Seasons Otel’de 800 davetlinin katıldığı nikâh töreni ile dünyaevine girdi.

Saat 18.30 kıyılan nikâh sonrası verilen kokteyl kısa sürdü. Saat 20.00’de tüm konuklar törenden ayrıldı. Nikâh masasına kadar gelin ve damada 16 kişiden oluşan nedime ve sağdıçlar eşlik etti. Merve Terim’in şahitleri Müfit Erkasap ile Turhan Demidal, Ahmet Çetin’in şahitleri ise Kerem Ertan ile Murat Erciyes oldu. Nikâhı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Çift nikâhtan sonra balayı için Maldivler’e gitti.

ESKİ BAŞKANLAR DÜĞÜNDE

Kokteyle katılanlar arasında, Devlet Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Kıvanç Tatlıtuğ, İbrahim Tatlıses, Şadan Kalkavan ünlü isimlerin yanı sıra Galatasaray Klübü Başkanı Adnan Polat, eski başkanlar Selahattin Beyazıt, Faruk Süren, UEFA asbaşkanı Şenez Erzik, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski futbolculardan Hakan Şükür, Okan Buruk. Suat Kaya, Hasan Şaş ve Galatasaray kaptanı Arda Turan gibi ünlü simalar katıldı.

Etiketler :