Fatma Çetin Kabadayı okurlarıyla Buluşuyor

Fatma Çetin Kabadayı okurlarıyla Buluşuyor

İLESAM Üyesi Eğitimci-Yazar Fatma Çetin Kabadayı 12 Aralık Perşembe günü Ankara Atlantis AVM’de okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak.1974 Yılında Kayseri’de dünyaya gelen yazar Kabadayı bugüne kadar 20 masal, 5 roman, üç öykü kitabı ve dört yardımc

İLESAM Üyesi Eğitimci-Yazar Fatma Çetin Kabadayı 12 Aralık Perşembe günü Ankara Atlantis AVM’de okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak.

1974 Yılında Kayseri’de dünyaya gelen yazar Kabadayı bugüne kadar 20 masal, 5 roman, üç öykü kitabı ve dört yardımcı ders kitabına imza attı. Çeşitli antolojilerde de koordinatörlük yapan Kabadayı öğretmenlik yaptığı il bünyesinde Iğdır FM’de Bir Demet Şiir adıyla radyo programı da yapmıştır. Şiir dinletileri düzenlemeye devam etmektedir.

Yazar kabadayı “Ankara’da okurlarımla buluşacağım için mutluyum. Ankara benim için özel bir şehirdir, hem üniversite eğitimimi hem de öğretmenliğimin dört yılını geçirdiğim Ankara’ya kitaplarımı imzalamak için gitmek benim için onur verici.” dedi.

Atlantis FM’e de konuk olarak katılacak olan yazar 11 Aralık 2014 Perşembe günü 12.00 ve 16.00 saatleri arasında okurlarına kitaplarını imzalayacak.

 

12 Aralık 2014 tarihinde Kayseri’de Büyükşehir Tiyatro Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak şiir dinletisinde de bulunacak olan eğitimci-yazar 14 Aralıkta Kahramanmaraş Kitap Fuarına katılarak Mola Kitap Standında okurlarıyla buluşacak.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.