FB İstanbul'da şampiyonluk turu atıyor

FB İstanbul'da şampiyonluk turu atıyor

Sarı-lacivertli takım, şampiyonluk kupasını almak üzere Bağdat Caddesi'nden geçerek Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidiyor.

Fenerbahçe otobüsü Bağdat Caddesi'nde ilerlemeye devam ederken Saracoğlu'ndaki kutlamalar başladı. İlk olarak Kıraç sahne aldı. Ünlü şarkıcı 100.yıl marşını söylüyor

*Fenerbahçe otobüsü Şükrü Saracoğlu'na doğru doğru ilerlemeye devam ediyor

*Fenerbahçe otobüsü şu an Şaşkınbakkal'da. Ortalık alev alev yanıyor. Göz gözü görmüyor. Muhteşem bir atmosfer var Bağdat Caddesi'nde

*Fenerbahçe otobüsü Bağdat Caddesi'ne giriş yaptı. Çok büyük coşku var.

*Sarı-lacivertlileri taşıyan otobüs kalabalıktan dolayı Bağdat Caddesi'nde ilerlemekte güçlük çekiyor...

*Aziz Yıldırım otbüsle stada gelmekte olan oyuncuları stadda bekliyor. Coşkulu kalabalık Yıldırım'ın gözlerinin dolmasına neden oldu.

*Kadıköy'deki mabedine doğru üstü açık otobüsle yola çıkan Sarı-Lacivertliler, otobüste çalan küfürlü şarkı sonrası şaşkına döndü.

*Bağdat Caddesi'nden zorlukla ilerleyen otobüs, yoğun seyirci tezahüratlarıyla Şükrü Saracoğlu Stadı'na gitmeye çalışıyor..

Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 şampiyonu olan Fenerbahçe, üstü açık otobüsle şampiyonluk turuna başladı. Sarı-lacivertli takım, şampiyonluk kupasını almak üzere Can Bartu Tesisleri'nden çıkarak konvoyla birlikte Bağdat Caddesi'nden geçerek Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidiyor. Bağdat Caddesi'nde taraftarların heyecanlı bekleyişi sürüyor... Şampiyonluk konvoyu trafikten dolayı ilerlemekte güçlük çekiyor. Bu arada Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kapıları da taraftarlara açıldı...

OTOBÜS ÜZERİNDE ŞAMPİYONLUK TURU

Sarı-lacivertli takım kaptanı Alex de Souza, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde takımı taşıyan üstü açık otobüse binmeden önce tesislerin önünde lige ismini veren Spor Toto’nun Teşkilat Müdürü Bekir Yunus Uçar ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. Sarı-lacivertli taraftarların da katılımıyla çok sayıda araç uzun bir konvoy oluşturarak, sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüse eşlik etti. Fenerbahçeli futbolcular, önlerinde "Şampiyon Fenerbahçe" arkasında ise sarı-lacivertli kulübün şampiyon olduğu yıllara dikkat çeken "18" yazısı yer alan tişörtler giydi. Yoğun ilgi nedeniyle futbolcuları taşıyan otobüs güçlükle ilerleyebildi. Şampiyonluk kupası ise ikinci bir otobüsle taşındı.

OTOBÜSE FB BAYRAĞI AÇTILAR

Futbolcular otobüste Fenerbahçe bayrağı açarken kendilerine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlarla birlikte şampiyonluk tezahüratı yaptı. Fenerbahçeli Andre Santos kamerasıyla yaşanan sevinci görüntüledi. Takım otobüsünde yer almayan teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticiler, takımı taşıyan otobüsü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılayacakları kaydedildi. Fenerbahçeli oyuncuları taşıyan otobüs, Sahil Yolu ve Bağdat Caddesi istikametini takip ederek Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na yoğun sevgi gösterileri altında ilerliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.