Belediye'den 2-0 Lık Fatura

Belediye'den 2-0 Lık Fatura

Ligde son 2 maçta Trabzon'la 0-0 G.Antep ile de 1-1 berabere kalan F.Bahçe, İstanbul BB önünde de 3 puan bıraktı.

İSTANBUL BŞB 2-0 FENERBAHÇE

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

İstanbul BB: Mehmet Ali, Kus, Efe, Tjikuzu, İskender, Adriano, Mahmut, Erman, Serhat, Gökhan Süzen, Barbosa

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Emre, Vederson, Alex, Güiza

MAÇTA İLK YARI

DK 1: Maça Fenerbahçeli oyuncular başladı.

DK 2: Alex ile soldan etkili gelmeye çalıştı Fenerbahçe. İçeri bir orta Vederson ve Güiza'dan önce defans topu uzaklaştırdı.

 DK 5: Gol İskender....  İstanbul BB kontraatakta golü İskender'le buldu. Fenerbahçe defansı ofsayt taktiği başarısız oldu. İskender topla cezasahasına girdi. Volkan'ı çalımladı boş kaleye topu yolladı.

DK 8: Fenerbahçe beraberlik golü için yükleniyor. Deivid ve Emre paslaşması. Alex istedi. Onun pası içeri. Top Güiza'ya gelmedi.

DK 11: Emre rakibine faul yaptı. İstanbul BB Gökhan'la serbest vuruş kullandı. Yaklaşık 40 metreden kaleye vurdu. Az farkla üstten auta çıktı.

DK 15: Fenerbahçe erken golün şokunu henüz atlamadı. Hatalı paslar bir hayli fazla. Deivid uzun bir tyaç atışı ile topu Güiza'yla buluşturmak istedi. Araya defans girdi.

DK 19: İstanbul BB yine etkili geldi. Erman, defanstan topu söktü cezasahasına girdi. Dengesini kaybetti yere düşünce destek veren Adriano vurdu. Az farkla yandan auta çıktı.

DK 23: Maçta İstanbul BB'nin 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

DK 27: Fenerbahçe sahasına top çeviriyor. Lugano topu aldığı anda Adriano'ya kaptırdı. Harerketi faul. İstanbul BB serbest vuruş kullandı. Erman'ın ortasınakfalardan seken top üstten auta gitti.

 DK 31: Gökhan Gönül, yaptığığ faul sonrası hakeme el kol hareketi ile tepki gösterince sarı kartla cezalandırıldı.

DK 33: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Sağ tarafta Güiza topu aldı. Rakibinden sıyrılmaya çalışırken top İstanbul BB'li oyuncunun eline çarptı. Serbest vuruşu Alex kullandı. Orta cezasahasına Deivid'den önce Tjikuzu uzaklaştırdı.

DK 35: Fenerbahçe gole yaklaştı. Yine serbest vuruş. Alex kaleyi karşıdan gören yerden ortaladı. Güiza vurdu, top yan direkten geldi. Lugano tamamlamak istedi onun vuruşunda da top üstten auta çıktı.

 DK 38: Bir sarı kart da Mahmut'a çıktı.

 DK 39: Maçta bir anda ortalık karıştı. Fenerbahçeli ve İstanbul BB'li futbolcular birbirlerini itiyor. Cüneyt Çakır olaya müdahale etmedi. Sonrasında iki takım kaptanını da uyardı. Bu arada kalesini terkeden Volkan da sarı kart gördü.

DK 41: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Deivid'in vuruşu kaleciden geldi. Güiza tamamlamak istedi vuruşu iyi değil. Devam eden atak bir kafa daha çizgi üzerinden defans çıkardı. Emre penaltı noktası üzerinde röveşatasını yaptı. Top yandan auta çıktı.

  DK 44: Sahada yine gergin anlar. Güiza cezasahasına girerken Mahmut'un hareketi ile yerde kaldı. Ardından yine oyuncular birbirlerini iterek tartıştılar. Sonrasında yardımcı hakemin uyarısı ile Mahmut ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

DK 45: Atışı Alex kullandı. Top kaleci Mehmet Ali'de kaldı.

 DK 45+2: Bir sarı kart da Güiza'ya. Güiza haftaya yok.

VeCüneyt Çakır ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı.

MAÇTA İKİNCİ YARI

 Adriona çıktı yerine Metin girdi;
 Vederson çıktı yerine Uğur girdi

DK 46:
İkinci yarıya İstanbul BB başladı.

DK 49: Fenerbahçe sağ taraftan Gökhan ile atağa kalktı. Cezasahasına bir orta. Mehmet Ali çıktı ve aldı.

DK 52: Fenerbahçe yine yükleniyor. Güiza bu kez şansını denedi. Top az farka auta gitti. Fenerbahçe'nin beraberliği çok yaklaştığı bir pozisyon oldu.

DK 55: Maçta 1-0 İstanbul BB üstünlüğü sürüyor.

DK 57: Alex ortadan sağda koşan Gökhan'a bıraktı. Gökhan ortaladı. Defans araya girdi.

  DK 58: Güiza yerini Semih'e bıraktı.
               Alex yerini Kazım'a bıraktı. Kaptanlık pazubandını Semih'e verdi.

DK 60: Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaştı. Kornerden gelen orta. Deivid'in kafası. Kazım son anda vurdu. Az farkla auta çıktı.

DK 70: Bir korner daha Fenerbahçe'den. Kazım yükseldi. Mehmet Ali tokatlayarak uzakşatırdı.

DK 73: İstanbul BB ikinci gole yaklaşan taraf. Uzun bir taç atışı. Cezasahası içinde İbrahim Akın topu önüne aldı. Sert vurdu. Volkan müthiş bir kurtarışla topu kornere yolladı. Paslaşılarak kullanılan kornerden sounç gelmedi.

DK 75: Fenerbahçe hızlı çıktı. Semih sağ taraftan topu sürdü. Emre'ye çıkardı. Cezasahası çizgisi üzerinde Emre çok sert vurdu. Az farkla auta gitti.

DK 76: İstanbul BB İbrahim ile hızlı çıktı. İki rakibinden topu kurtardı. Cezasahası önüne geldi. Şut şansı aradı Tjikuzu boşa kaçamadı. Araya Fenerbahçe defansı girdi ve İkinci gole izin vermedi.

DK 79: Carlos sağ çaprazdan serbest vuruş kulandı. Direkt kaleye yolladı. Mehmet Ali için kolay top.

 DK 80: Gol Tjikuzu. Atak sağdan gelişti. Fenerbahçe ofsayt bekledi. Cezasahasına çapraz gelen orta. Serhat'ın kafası direkten geldi. Tjikuzu takip etti ve afettmedi. 2-0

DK 82: Fenerbahçe taraftarları gol sonrası yönetim ve Aragones'e tepki tezahüratlarında bulunuyor.


DK 85: Kontrataklarla hızlı çıkıyor İstanbul BB. Onlardan biri daha. İbrahim Akın topu sürdü. Top bir anda ayağından açılınca defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

DK 87: Fenerbahçeli oyuncular rüzgarı da arkalarına alarak uzaktan şanslarını deniyorlar. Emre yaklaşık 25 metreden vurdu. Top farklı şekilde auta çıktı. Bu vurşu sonrası Emre taraftarlarca yuhalandı.

DK 88: Fenerbahçe taraftarları stadı terketmeye başladı.


 DK 89: Sarı kart Marcin Kus'a.

DK 90: maçta normal süre tamamladı.

+3 dakika uzatma.

DK 90+2: Fenerbahçeli oyuncuların sinirleri iyice gerildi. Her duran topta İstanbul BB'li oyunucularla tartışmaya giriyorlar.  Emre ve Tjikuzu sık sık tartışmaya giriyor.

 DK 90+3: Tjikuzu doğrudan kırmızı kartı gördü.

  Gökhan Gönül de ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Cüneyt Çakır maçtaki son düdüğünü çaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :