FB'de satılık yıldızlar

FB'de satılık yıldızlar

Aykut Kocaman raporunu verdi, 5 futbolcu ile yollar ayrılıyor

Fener’in hocası, Cristian, Kazım, Santos, Bilica ve Gökhan Ünal’a ihtiyacı olmadığını ifade ederek, satılık ya da kiralık  elden çıkarılabileceklerini bildirdi.

Süper Lig’de sancılı bir dönem geçiren Fenerbahçe’de Aykut Kocaman, kapsamlı bir operasyon için düğmeye bastı. Genç teknik adam, yönetime verdiği raporda, ocak ayında en az 5 ismin gönderilmesini isterken, direkt ilk 11’de oynayacak kalitede 3 transfer yapılmasını da talep etti.

MÜŞTERİSİ OLAN GÖNDERİLECEK

Kanarya’nın patronu, yönetime Cristian Baroni, Andre Dos Santos, Fabio Bilica, Colin Kazım ve Gökhan Ünal konususunda her türlü inisiyatifin kullanılabileceğini belirterek, bu isimlere ihtiyacı olmadığını söyledi. Bu 5 yıldızdan müşterisi olan bonservisiyle, olmayan da kiralık olarak elden çıkarılacak. 

YENİ FORVET GÜİZA’YA BAĞLI

Özel hayatları, başarısız futbolları ve hırstan yoksun olmaları nedeniyle bu 5 ismin bileti kesilirken, yapılması istenen 3 transferin biri stopere, biri ön liberoya biri de forvete... Kocaman’ın öncelikle stoper ve ön libero istediği belirtilirken, Güiza’nın durumuna göre de forvet alınacağı bildirildi. 

Kazım’ın ilk tercihi Ada

Fener’in gözden çıkardığı Colin Kazım, takımdan ayrılması halinde ilk tercihinin Premier Lig olacağını söyledi. Gurbetçi yıldız, “Fenerbahçe benim evim gibi. Burada mutluyum ama gönderileceksem, zorla duramam. O zaman da Ada’dönmek isterim” dedi.


Etiketler :