FBI İmamı Sırtından Vurmuş-Foto

FBI İmamı Sırtından Vurmuş-Foto

Detroit'te beş ay önce FBI tarafından katledilen İmam Lokman'ın otopsi fotoğrafları gizlice elde edildi, basına dağıtıldı.

ABD'de öldürülen  Ümmet adlı grubun lideri İmam Lokman Amin Abdullah'ın otopsi fotoğraflarını ele geçiren Müslüman STK'lar bu fotoğrafları basınla paylaştı.

Federal suçlar işlediği iddia edilen İmam Lokman, Dearborn’da düzenlenen bir FBI baskını sırasında öldürülmüş, olay ülke Müslümanları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

FBI ajanları, imamın bir FBI köpeğine ateş ettiğinden dolayı İmam'ı vurduklarını iddia ederken Müslüman STK'lar ve NAACP, ACLU, the National Lawyers Guild insan hakları grupları, FBI tarafından düzenlenen cinayetin peşine düşünerek 6 aydır sonuçlanmayan davanın otopsi fotoğraflarını elde ederek basına dağıttılar.

İmamın nasıl öldürüldüğüne ilişkin sır perdesi ortaya çıkan fotoğraflarla kalkacak nitelikte. Abdullah’ın 21 kurşun yarası yüzünden öldüğü ve bileğine kelepçe vurulduğu fotoğraflarda açıkça görülüyor. İlk otopsi sonuçlarınac göre, imama sıkılan kurşunlardan en az birinin de sırtından saplandığı kesinleşti.

İşte olayın aydınlanmasında büyük emek veren Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi Michigan şube başkanı Davut Velid, Amerikan başsavcısına mabedlere bilhassa camilere sokulan ajan provaköterler için inceleme çağrısı yaptı. Velid, İmam Lokman'ın bu FBI adına çalışan ajan provokatör tarafından davet edildiği bir depoda katledildiği görüşünde. Yine Velid, geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ve yüzlerce kişiyi öldürme planlarıyla suçlanan Hristiyan terörist için hiçbir Amerikan gazetesinde 'terörist' lafının kullanılmadığını, dinlerinin açık edilmediğini ama Müslümanlar söz konusu olunca Amerikan medyasının çılgın gibi davrandığını söylüyor. Dünya Bülteni

İMAM LOKMAN'IN OLAY SONRASI VE OTOPSİ SONRASI FOTOĞRAFLARI

 

Etiketler :