FEDA kampanyasına yönetim de katıldı

FEDA kampanyasına yönetim de katıldı

Başkan Orman, golcü alacaklarını söyledi ve ekledi: En iyisini istiyoruz. Bunun için de gerekirse bütçemizi aşacağız. Yönetici arkadaşlarımızla fedakarlık yapacağız

Beşiktaş’ta yaşanan ekonomiksıkıntılar nedeniyle kulüp içinde küçülmeye gidilmesi ve yüksek maliyetli oyunculardan FEDA kampanyası adı altında kazançlarında kesinti yapmalarının istenmesinden sonra bu kez yönetim buyük bir ‘FEDA’karlığa hazırlanıyor.

Taraftarlara ‘Forma ve kombine bilet alın’ diyerek katkı sağlamalarını isteyen başkan Fikret Orman, iyi bir yabancı forvet almak için arayış içinde olduklarını müjdeledi. Tribünleri ayağa kaldıracak bir ismi getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Orman, şu ifadeleri kullandı:

‘TARAFTARI AYAĞA KALDIRACAK’
“Bu sezon bizim için çok önemli. Maddi anlamda kemerleri sıktık, taraftarlarımız FEDA kampanyası başlattı ve herkes katkı sağlamak için bir şekilde uğraş veriyor. Bizimle olmayı tercih edip ücretinde kesintiye giden oyuncularıma teşekkür ediyorum. Fakat hocamızın da isteği doğrultusunda iyi bir forvet almak istiyoruz. Bu futbolcu taraftarları ayağa kaldıracak ve takıma katkı sağlayacak bir oyuncu
olacak. En iyisini almak istiyoruz. Bunun için bütçemizi zorlayacağız, hatta aşacağız. Yönetici arkadaşlarımızla fedakarlık yapacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.