Fedarasyon'dan Guus Hiddink'e rest!

Fedarasyon'dan Guus Hiddink'e rest!

Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'e Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener resti çekecek...

Futbol Federasyonu Başkanı Özgener, Milli Takım ile birlikte kulüp takımı çalıştırma isteğini gündeme getirmesi halinde Hollandalı hocayı geri çevirecek, gerekirse hem Chelsea'yi hem de Hiddink'i FIFA'ya şikayet edecek

Belçika maçı öncesi adı Chealsea ile anılan, dün akşam karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar ile kafaları karıştıran A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'e Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener resti çekecek.

Milli Takım ile birlikte bir kulüp takımı çalıştırma isteğini defalarca gündeme getiren Hiddink ile yarın bir görüşme yapması beklenen Başkan Özgener'in böyle bir teklife kesinlikle karşı çıkacağı ve Hollandalı hocadan tek tercihte bulunmasını isteyeceği öğrenildi.

Özgener'in Hiddink ile bir araya geleceği toplantıda medyada gündeme gelen iddiaların tekrarlanması durumunda "Seninle 2012'e kadar sözleşmemiz var. Biz de sen de bu koşullara uymak zorundasın" diyeceği öğrenildi.

Hiddink'in bir kulüp takımı çalıştırma isteğinde ısrarcı olması durumunda Mahmut Özgener'in sözleşmeyi fesih etmek yerine hukuki yollara başvuracağı ve konuyu FIFA'ya taşıyacağı bildirildi.

Bir ulusal takımla anlaşması devam ederken sözleşme koşulları dışına çıkmak isteyen Hiddink ve ona talip olan Chealsea takımını FIFA'ya şikayet etmeye kararlı görünen Özgener'in tavrı değişmez ise Hollandalı çalıştırıcı ile köprüleri atmaya hazır olduğu ileri sürüldü.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.