Federasyon başkanı olmak istiyor!

Federasyon başkanı olmak istiyor!

Ankaraspor için teklif götürdüğü konuşulan Melih Gökçek; Fatih Terim için müthiş bir iddia ortaya attı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı telefon görüşmesi sonrasında Fatih Terim'in Futbol Federasyonu Başkanlığı'na sıcak baktığı izlenimi edindiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek, Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Fatih Terim ile yaptığı telefon görüşmesinde ünlü hocanın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevine sıcak baktığını söyledi.

GELECEK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gökçek, "Fatih Terim ile bu konuda görüştünüz mü?" şeklindeki sorumuza, "Evet Fatih hoca ile benzer bir konu geçti. Federasyon Başkanlığı işine sıcak baktığı yönünde izlenim aldım. İnşallah olur. Çünkü Fatih Terim gibi bir hocanın iş başına gelmesi Türk futbolunun geleceği açısından çok önemlidir" dedi.

FUTBOL İYİ YÖNETİLMİYOR

Gökçek, "Futbol Federasyonu'nun Mahmut Özgener tarafından iyi yönetilmediği bir gerçek. Fatih Terim gibi tecrübeli bir hocanın elindeki Futbol Federasyonu başarıdan başarıya koşar. En kısa zamanda kongreye gidip bu iş Fatih hocaya verilmeli. Fatih Terim yurt dışında bir kulüple anlaşsa bile birçok isim var bu işi yapacak. Hakan Şükür bunlardan biridir" şeklinde konuştu.

Etiketler :