'Fehmi Koru için ayın 13'ünü bekleyin!'

'Fehmi Koru için ayın 13'ünü bekleyin!'

Habertürk'te yayınlanan Medya Kritik programında Doğan Satmış'ın "köşesiz kalan Fehmi Koru ne yapacak?" sorusuna Ahmet Tezcan bakın nasıl yanıt verdi?

Yeni Şafak'tan künyedeki isminin üstü çizilerek, kendisine haber bile verilmeden işine son verilen Fehmi Koru medya gündemindeki yerini koruyor.

Habertürk'te Ahmet Tezcan ve Doğan Satmış'ın beraber sundukları Medya Kritik programının bugünkü konularından biri de Koru'nun şimdi ne yapacağı sorusuydu.

Doğan Satmış, Ahmet Tezcan'a bir dönem bir internet sitesinde beraber çalıştıkları Fehmi Koru ile ilgili merak edilen soruyu sordu. Tezcan'ın cevabı ise bazı ilginç unsurlar içeriyordu.

FEHMİ KORU İŞSİZ KALMAZ...

Doğan Satmış:
Fehmi Koru işsiz mi kaldı?

Ahmet Tezcan: Fehmi Koru gibi bir gazeteci işsiz kalmaz.

Doğan Satmış: Ama yazmıyor... Yani tasfiye edilecek gazeteciler listesinde yoktu.  O da mı eklenmiş oldu?

13 OCAK'A KADAR HERŞEY NETLEŞİR

Ahmet Tezcan:
Ben hadiseyi öyle görmüyorum da... Fehmi Koru şu anda mutlaka bir yerlerle görüşüyordur. Önümüzdeki hafta ayın 13'ünde Koru'nun meşhur fasıllarından birini yapacak. Orada da kendisine sorarız. Belki o güne kadar belirlenmiş olur. Ya da gerçekten dinleniyordur. Zannetmiyorum Fehmi Koru'nun işsiz kalacağını. Üstelik işsiz de değil.  Bir sürü televizyonda da programları var. Sadece köşesiz kaldı.

Doğan Satmış: İki köşesi vardı.

BELKİ DE BİR İNTERNET SİTESİNE GİDER

Ahmet Tezcan:
Evet şu anda kendisinin de Taha Kıvanç'ın da yazacak köşesi yok. Daha önce Zaman gazetesinden ayrıldığında geçici bir süre, o zaman benim yeni başlattığım dördüncü kuvvet medya sitesinde yazmıştı. Bilmiyorum bir internet sitesinde yazar mı? Ki internet sitelerinin kendisine teklifi olduğunu biliyorum. Yazar mı yazmaz mı? Fehmi Koru her ortamı kullanabilir.

İNTERNET HABER KORU'YA TEKLİF GÖTÜRMÜŞTÜ

Bilindiği gibi Fehmi Koru'nun Yeni Şafak'tan kovulması sonrasında İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, köşesinden Fehmi Koru'ya iş teklifinde bulunmuş ve "Fehmi Koru'ya İnternethaber'in kapısını açıyoruz, buyursun gelsin" demişti.


 

 

GAZETECİLER.COM

Etiketler :