Fehmi Koru'dan Gülen'e çağrı

Fehmi Koru'dan Gülen'e çağrı

Katıldığı programda paralel yapı değerlendirmesi yapan Fehmi Koru, devamında "Hocaefendi'nin dönüp kendi cemaatine eğer böyle davrananlar varsa bunlar bu davranışlarından vazgeçsinler demesi lazım." ifadelerini kullandı.

Kanal 7'de Tümer Doğru'nun sorularını yanıtlayan usta gazeteci Fehmi Koru, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

'DEVLET KULLANILARAK ÖZEL HAYAT İFŞA EDİLİYOR'

Koru, paralel yapıyla ilgili; "Bir defa özel hayata birilerinin burnunu sokması doğru bir şey değil, ister bürokrat olsun ister normal bir vatandaş olsun özel hayatının böyle ifşa edilmesi doğru değil. Türkiye'de böyle bir sorun var bu insanlar devletin malzemelerini kullanarak yani devleti kullanarak bu iş yapılıyor ve bu işin anayasaya aykırı olduğu bilinerek yapılıyorsa ki emareler bunu gösteriyor, bu durumda bu kişilerin görevden uzaklaştırılmaları elbette doğrudur"dedi.

'CUMHURBAŞKANI ZATEN GÖREVİNİ YAPIYOR'

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın Hükümet-Cemaat gerginliğine ilişkin Cumhurbaşkanı'nı göreve davet etmesine de değindi. "TGV Cumhurbaşkanı Gül'ü göreve çağrıyor ama Cumhurbaşkanı zaten görevini yapıyor. Bu insanlar amirlerine haber vermeden bazı işler yapıyor, bu TGV'nin yetkisi varsa bu insanlara bu işleri bırakmaları için çağrıda bulunsunlar." dedi.

ensonhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.