Felipe Melo konuştu

Felipe Melo konuştu

Beşiktaş - Galatasaray maçında kırmızı kart görerek oyundan çıkan Felipe Melo GSTV'ye açıklamalarda bulundu

Olaylı Beşiktaş-Galatasaray derbisinin son dakikalarında kırmızı kart ile oyundışı kalan Felipe Melo çarpıcı açıklamalarda bulundu. Felipe Melo'nun açıklamaları şu şekilde;

"Beşiktaş taraftarını tebrik ediyorum 80.000 kişi gelmişler, şovları çok etklieyiciydi, tebrik ederim. Taraftarlar içinde kavgalar çıktı, kırmızı kart pozisyonu olmamalıydı ama oldu, hakem öyle yorumladı. Maçtan sonra olan olaylar tamamen bana bağlanmış, kesinlikle böyle bişey yok, ben kırmızı kart görmeden önce olaylar başlamıştı. 60. daikalarla olaylar başlamıştı."

'BEŞİKTAŞ TARAFTARINA SAYGI DUYUYORUM'

"Beşiktaş taraftarı çok iyi, onlara karşı hiçbir şekilde bir hareket yapmadım. Onlara hayranım, bizim taraftarımız da mükemmel fakat Beşiktaş taraftarına da çok saygı duyuyorum. O formayı göstermem Beşiktaş taraftarına karşı değil, kendi taraftarımızın orda olmamasıdır."

'MEIRELES DE FORMAYI ÖPMÜŞTÜ'

"Geçen sene Meireles de Fenerbahce logosunu öptü, çünkü orada da Fenerbahce taraftarı yoktu, o yüzden öptü, bende o yüzden öptüm."

'SAHA DIŞINDA DOSTLUK'

"Saha içinde tabii ki bir rekabet var, ama saha dışında dostluğun kalması gerekir. Benim bir çok takımdan arkadaşlarım var, bunun burdada böyle olması gerekir."ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.