Fener 10'a kavuştu

Fener 10'a kavuştu

Diego, "Kazanmak için buradayım. Çok mutluyum. Buraya gelmeden önce Fenerbahçe taraftarı ile iletişim halindeydim. Onların mesajları beni çok motive etti" dedi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas sonunda Fenerbahçe'ye kavuştu... Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı Diego Ribas, İstanbul'a geldi. Diego ayağının tozuyla yaptığı ilk açıklamada "Kazanmak için buradayım. Çok mutluyum" dedi. Yıldız futbolcuyu Fenerbahçe adına Hasan Çetinkaya karşıladı. Diego'ya Fenerbahçe atkısı takan Çetinkaya bir süre oyuncu ile sohbet etti. Ribas havaalanında yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok mutluyum. Daha önce de gelme durumum olmuştu ama bugüne denk geldi. Türkiye'yi bilen arkadaşlarım vardı. Taraftarın ve kulübün büyüklüğünü duymuştum. Taraftar ile kulübün hep birlikte hareket ettiğini biliyorum. Gerçekten çok mutluyum" dedi. Brezilyalı oyuncuyu havaalanında taraftar yalnız bırakmadı.

CRISTIAN'DAN TAKIM HAKKINDA BİLGİ ALDIM
Takım arkadaşı Cristian'dan Fenerbahçe hakkında çok olumlu görüşler aldığını vurgulayan Ribas, "Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü eskiden beri biliyorum. Onların karşısına çıkacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarımın önünde performansımın en üstüne çıkacağım. Burada kupalara ve zaferlere imza atmak istiyorum. Kendime güvenim tam" dedi.



ÖNCE SAĞLIK KONTROLÜ
F.Bahçe'nin Atletico Madrid'den transfer ettiği Diego Ribas'ın bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Brezilyalı oyuncu, daha sonra kendisini Fenerbahçeli yapacak resmi sözleşmeyi imzalayacak. Fenerbahçe yönetimi Diego ile birlikte Caner'e de aynı anda imza attıracak.

SEVGiLiSi iLE GELDi
F.Bahçe'nin yeni yıldızı Diego İstanbul'a sevgilisi ile birlikte gelirken ikili hallerinden memnundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.