Fener avcısı ve Kartal okçusu

Fener avcısı ve Kartal okçusu

Ezeli rakibin ağlarını 6 kez havalandıran Bobo, kariyer rekoru peşinde... Daniel Güiza ise, Beşiktaş’a atacağı her golde İspanyolca şarkı istiyor...

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yarın akşam bombalarsa 12 gole ulaşacak. Siyah-beyazlı takımdaki kariyer rekorunu kıracak Sambacı ilk yarıdaki maçta olduğu gibi ezeli rakibini yıkmak istiyor... Daniel Güiza ise, Beşiktaş’a atacağı her golde İspanyolca şarkı istiyor

Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın yapılacak derbide Kartal’ın gol yollarında en büyük kozu Bobo olacak. Gol sıkıntısı çeken siyah-beyazlı takımın bu sezon 11 golle en skorer ismi olan Brezilyalı futbolcu, derbide fileleri havalandırması halinde, 5. sezonunu geçirdiği Türkiye kariyerinde en fazla gole ulaşacak.

119 MAÇTA 48 GOL ATTI

Beşiktaş’ın bu sezon ligde 27 maçta attığı toplam 33 golden (Ankaraspor hariç) tek başına 11’ini kaydeden 25 yaşındaki forvet oyuncusu, deplasman maçlarında 5 kez gol sevinci yaşadı. Bobo, Türkiye’de çıktığı 119 lig maçında toplam 48 gol attı.

FENER OLUNCA DAYANAMIYOR

Bobo’nun Fener’e 6 golü var. Brezilyalı ilk golünü 11 Nisan 2007’de Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın 1-0 yendiği maçta attı. Sambacı sonra Almanya’da Süper Kupa’da 1, 2007’deki lig maçında Saracoğlu’nda 1, İzmir’deki Türkiye Kupası maçında 2 ve ilk yarıdaki lig maçında 1 gol attı. 

Daniel Güiza, Beşiktaş’a atacağı her golde İspanyolca şarkı istiyor

Fener’in Okçu’su, “90 dakikayı rahatça çıkarabilecek fizik ve kondisyona sahibiz. Bu bizim en büyük artımız. Maçta atacağımız gollerle üç puan coşkusunu yaşamak istiyoruz” dedi

Fener’in İspanyol yıldızı Daniel Güiza yarın Beşiktaş ile yapacakları derbi maçta gollerine devam etmek istediğini söyledi.

FB TV’ye derbiyi değerlendiren Güiza, gol attıktan sonra statta yayınlanan İspanyolca şarkılarla taraftarı coşturmak istediğini belirtip, ‘’Gollerime devam etmek istiyorum. Sadece Beşiktaş maçı içinde değil, önümüzdeki kalan maçlarda aynı şekilde gollerimi atıp taraftarımıza arriba şarkısını dinletmek için elimden geleni yapacağım’’ diye konuştu.

BEŞİKTAŞ’I YENECEĞİZ  

Çok kaliteli bir takım olduklarını savunan Okçu, ‘’Bu maçın bizim için ne kadar büyük önem taşıdığının bilincindeyiz. Takım olarak iyi hazırlandık ve Beşiktaş karşısında sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

İspanyol yıldız, “’En büyük avantajımız sahamızda  seyircimizin önünde oynamamız, o güçle oynamamız. Fiziksel anlamda da fazla artılarımızın olduğunu, belki de en büyük artımızın bu olacağını düşünüyorum. 90 dakikayı çok rahat bir şekilde çıkarabilecek fizik kondisyona sahibiz’’ dedi.

TARAFTAR DESTEKLESİN

Daniel Güiza, ‘’Nasıl kazanırız’’ şeklindeki soruya, ‘’Onlardan daha fazla gol atarak. Tabii ki koşarak, onlardan daha fazla mücadele ederek, çalışarak’’ şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçeli taraftarlara da mesaj gönderen İspanyol forvet, şöyle  konuştu:  “Öncelikle 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini istiyorum. Maçın  içinde zor anlar yaşayacağımız doğru. O anlarda, özellikle düştüğümüz zamanlarda bizi en iyi şekilde desteklemeleri, tekrar maça getirecek, maça sarılacak tezahüratları yapmalarını  istiyoruz.’’

Etiketler :