Fener-Eskişehir maçı kafaları karıştırdı

Fener-Eskişehir maçı kafaları karıştırdı

Bugün öyle bir iddia ortaya atıldı ki şimdi gözler taraflara çevrildi. Tarafların yemeği yalanlayıp sonra kabul etmesi kafa karıştırdı.

Ligde ateş bacayı sararken, dedikodular, iddialar birbiri ardına gelirken geçen Salı akşamı iki kulübün önemli isimleri bir balık lokantasında biraraya geldi.

Tarih:
27 Nisan 2010 Akşam üzeri saatleri

Yer:
Yeşilköy Yüksel Balık

Kişiler:
GS Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal

Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Salı günü Yeşilköy Yüksel Balık'ta buluştu. Hem de bütün gözlerin çevrildiği Fenerbahçe-Eskişehir karşılaşması öncesi..

İŞTE YEMEĞİN DETAYLARI

Mekan boş.. Muhabbet koyu.. Masada Sezgin, Ünal ve simaları tanıdık olmayan iki kişi daha var... Gazetelere bakılıyor, spor sayfalarını birbirlerine gösteriyorlar... Saat 19:00 civarı gazeteleri de yanlarına alıp mekandan ayrılıyorlar. Yüksel Balık'ın üst düzey yöneticileriyle de konuşan sabah.com.tr, ikilinin görüşmesini bir kez daha teyit ediyor. İkili balık yedikten sonra koyu bir sohbete dalıyor ve saat 19:00 gibi mekandan ayrılıyorlar. Yüksel Balık, kulüp yönetici ve futbolcularının sıklıkla ziyaret ettiği bir yer.

Hatta Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ile sevgilisi Sinem Kobal da sevgili olarak ilk kez bu mekanda yemek yerken görüntülenmişti.

MAÇA SADECE ÜÇ GÜN VAR

Şimdi buraya kadar bir gariplik yok belki fakat Sezgin ve Ünal ikilisinin cumartesi günkü Fenerbahçe-Eskişehirspor karşılaşmasından sadece üç gün önce buluşmaları ve yemek yemeleri kafaları hayli karıştırıyor... Ligde şampiyonluk ateşi cayır cayır yanarken, gerilimin maksimum seviyeye ulaştığı şu günlerde yenen bu yemek birçok soruyu da beraberinde getirecektir.

Böylesine kritik bir maçtan önce, bütün gözler Fenerbahçe-Eskişehirspor maçına kilitlenmişken, Eskişehirspor Başkanı kalkıp Galatasaray yöneticisi ile bu yemeği maçtan üç gün önce yememeli... Adnan Sezgin de Halil Ünal da sürüyle şaibeye, sürüyle dedikoduya malzeme verdiklerini bilmeliler. Bu kadar tecrübeli iki spor adamı bu kadar kilit bir hata yapmamalı.

O yüzden bu yemekte neler konuştuklarını kamuoyuna açıklamaları her iki isim için de en hayırlısı olsa gerek. Yoksa her zaman zan altında kalmaları işten bile değil.

BAŞKAN İDDİALARI ÖNCE YALANLADI
SONRA DA DOĞRULAMAK ZORUNDA KALDI

Sabah.com.tr'nin özel haberi ile spor gündemine bomba gibi düşen Sezgin-Ünal yemeğinin yankıları sürüyor. Fenerbahçe maçından sadece üç gün önce Galatasaray yöneticisi Adnan Sezgin ile baş başa yemek yiyen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, şok yemeğin ayrıntıları hakkında açıklama yaptı. Sabah.com.tr muhabirlerinin ulaştığı Ünal ilk önce bu yemeği yalanladı. Ancak daha sonra kabul etti ve konuyla ilgili spekülasyonlara cevap verdi.

Sayın Başkan, Salı akşamı Yeşilköy'de Yüksel Balık adlı restoranda Adnan Sezgin ile beraber yemek yediğiniz iddiası doğru mu?

Ben iki gündür İtalya'nın Milano kentindeyim, burada işlerim var, halen de Milano'dayım ve daha dönmedim, bugün Türkiye'ye dönmeyi planlıyorum.

Fakat Sayın Ünal, iki gündür İtalya'dasınız ama Salı günü Yeşilköy'de sözkonusu bu yemeğe katıldıktan sonra İtalya'ya gittiğiniz söyleniyor?

Peki ne olmuş bunda? Buradaki sorun nedir? Ben dostlarımla yemek yemeyecek miyim? Gerek Adnan Sezgin gerekse Galatasaray Başkanı Sayın Adnan Polat ile çok yakın dostluğumuz var, her ikisiyle de bundan önce defalarca yemek yedik, bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz.

Haftasonu Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı öncesi Galatasaraylı idarecilerle Eskişehirspor Başkanı olarak yemek yemeniz, çeşitli spekülasyonları beraberinde getirmez mi?

Ne alakası var, niye spekülasyon olsun, ben dostlarımla yemek yemeyecek miyim kaldı ki Galatasaray'ın şampiyonlukta iddiası mı var, hani Galatasaray şampiyonluğa oynuyordur da, Fenerbahçe ile çekişiyordur, biz de dostlarımızla biraraya geldik diye böyle haberler çıkarılır… Ama şimdi Galatasaray'ın şampiyonlukta fazla iddiası olmadığına göre neden böyle haberler çıkarılıyor anlamıyorum. Bir de şu var, biz Eskişehirspor olarak Cumartesi akşamı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe karşısına aslanlar gibi çıkıp oradan aslanlar gibi döneceğiz. Fenerbahçe ülkemizin güzide kulüplerinden biridir. Şampiyonluğa oynuyorlar ama biz de bu maça en az onlar kadar kazanmak için çıkacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Burası koskoca Eskişehirspor Kulübü, bunu da kimse unutmasın.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :