Fener taraftarının Burak Yılmaz öfkesi

Fener taraftarının Burak Yılmaz öfkesi

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferi Fenerbahçe taraftarı tarafından tepkiyle karşılandı.

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ı transfer etmesi spor kamuoyuna bomba gibi düşerken, Fenerbahçe taraftarı sanal alemde hem Trabzonspor'a hem de Galatasaray'a karşı savaş ilan etti.

"TESADÜFÜN BÖYLESİ"

Burak'ın Galatasaray maçı öncesi İstanbul'da Selçuk İnan ile yapmış olduğu görüşmeden bir fotoğraf karesini 'Tesadüfün Böylesi' başlığıyla paylaşan Sarı-Lacivertli taraftarlar Emenike üzerinden ezeli rakiplerine göndermelerde bulundular.

FENER TARAFTARI TEPKİLİ: ASIL ŞİKEYİ ONLAR YAPTI

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon patlak veren şike skandalı sonrası Fenerbahçe'nin Emenike ile önceden anlaştığı ve Karabükspor-Fenerbahçe maçında bilerek oynatılmadığı ileri sürülmüştü. Dün gece yarısı Burak Yılmaz'ın sürpriz bir şekilde Galatasaray ile anlaşması Fenerbahçe taraftarı tarafından tepkiyle karşılanırken, sosyal paylaşım sitelerinde gerek Trabzonspor'a gerekse Galatasaray'a yönelik sert eleştiriler yönelttiler. Sarı-Lacivertli taraftarlar sürpriz transfer sonrası Burak'ın sakatlığının gerekçe gösterilerek Galatasaray maçında oynatılmamasını 'Asıl şikeyi onlar yaptılar' şeklinde yorumladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.