Fener Transferde Atağa Kalktı

Fener Transferde Atağa Kalktı

Aziz Yıldırım, taraftara kulak verdi herkesin peşinde olduğu isimleri birer birer renklerine bağladı. İşte o isimler;

Beşiktaş’ın da peşinde olduğu G.Antepli Bekir’i renklerine bağladı. Sivas’tan Bilica’yı kadrosuna kattı, karşılığında Yasin’i verdi. M.Topuz’un bonservisini aldı. Selçuk Şahin’le nikah tazeledi.

Transfer döneminin dün resmen başlamasıyla birlikte Fenerbahçe, peş peşe yeni oyuncuları renklerine bağladı. Sarı lacivertlilerin, Beşiktaş’la polemik yaşamasına neden olan Kayserisporlu Mehmet Topuz’un bonservisini aldığı yanı sıra Gaziantesporlu Bekir İrtegün ve Sivassporlu Bilica’yı kadrosuna kattığı öğrenildi. İç transferde de Selçuk Şahin’le mukavele yenileyen yönetim, önceki gün dünyaevine giren Yasin Çakmak’ı Sivasspor’a gönderdi.

5 milyon Euro + oyuncu

Başarısız geçen sezonun ardından kolları erken sıvayan Fenerbahçe Yönetimi ilk önceliği yurt içine verdi ve gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden Mehmet Topuz konusunu ele aldı. Başkan Aziz Yıldırım, dün Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur’la bir araya geldi. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi olan Topuz’un bonservisi konusunda masaya oturan taraflar, masadan anlaşarak ayrıldı. Yapılan görüşmeler sonunda Fenerbahçe’nin 5 milyon Euro artı bir oyuncu karşılığında bonservisi Kayserispor’dan aldığı ifade edildi.

Kartal’a Bekir çalımı

Yoğun bir gün yaşayan sarı lacivertliler, ardından Sivassporlu Bilica’nın işini bitirdi. Geçtiğimiz aylarda her konuda el sıkıştığı Brezilyalı futbolcu için kulübüyle bir kez daha görüştü. Kırmızı beyazlıların da transfere onay vermesiyle Bilica’yı kadrosuna katan Kanarya, bir miktar para ve Yasin Çakmak’ı bu kulübe verdi.

Geçtiğimiz ocak ayında stoper Bekir İrtegün’ü renklerine bağlamak için futbolcuyla anlaşan ancak kulübünün zorluk çıkarmasıyla sezon sonunu bekleyen Fenerbahçe, sonunda muradına erdi. Gaziantepspor’la mukavelesi biten ve serbest kalan milli futbolcu, kendisine sarı lacivertlilere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Hatırlanacağı üzere Gaziantepspor Kulübü, mukavelesinin bitmesine yarım sezon kala Bekir İrtegün için Fenerbahçe’den 1,5 milyon dolar talep etmişti.

Mehmet Topuz, Bilica ve Bekir’le kadrosunu güçlendiren yönetim, iç transferde ise Selçuk Şahin’le nikah tazeledi. Her fırsatta kulübünde kalmak istediğini dile getiren milli oyuncu, 3 yıllık sözleşmeyi imzalayarak yuvada kaldı.

Yönetimin Ankarasporlu Özer Hurmacı yanında birkaç yabancı futbolcu alarak transfere kapatacağı öğrenildi.

Etiketler :