"Fenerbahçe benim için bitti!"

"Fenerbahçe benim için bitti!"

B Takımı ile çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Krasic, Sırp basınına içini döktü, çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Fenerbahçe'de uzun süredir kadro dışı olan Milos Krasic, sarı lacivertli kulüpten büyük olasılıkla ocak ayında ayrılacağını açıkladı.

"LİSANSIM BİLE ÇIKARILMADI"

"Fenerbahçe'ye imza attığımda bunun doğru bir transfer hamlesi olduğunu düşünmüştüm. İlk iki maçta harika oynadım ve herkes performansımdan memnundu. Eylül 2012'de yaşadığım iki sakatlığın ardından iyileşme sürecinde çok iyi çalışamadım ve bu yüzden maçlarda benden beklenen seviyeye çıkamadım. Takımdaki yerimi kaybettim. Ön planda olan oyuncuların böyle bir anda üstünün çizilmesi normal bir durum değil. Özellikle geçtiğimiz sezon benim için tam anlamıyla bir şok oldu. Lisansım bile çıkarılmadı. Transfer döneminin de sona ermesi ile birlikte resmen burada tıkılıp kaldım"

"BU KADAR FAZLA PARAYI BIRAKIP GİDEMEZDİM"

"Evet, Fenerbahçe'nin gelecek planları arasında yoktum. Kulüp idarecileri benimle bir görüşme yaptı ve 'Biz artık daha gençlere güveniyoruz. Sen bizim oyuncumuz değilsin' dediler. Buna rağmen dürüst olmak gerekirse, bu kadar fazla parayı bırakıp kontratımı fesih edip gitmeyi istemedim. İlk olarak 1 ay takımdan ayrı çalıştım ve top yüzü bile görmedim. Daha sonra beni A2 takıma gönderdiler.

"BÜYÜK OLASILIKLA OCAK AYINDA SERBEST KALACAĞIM"

Kulübün benim ile bir gelecek düşünmediği aşikardı ancak kendim için olabilecek en iyi şartlar ile Fenerbahçe ile varolan ilişkimi sonlandırmak istedim çünkü ilgilenmek zorunda olduğum bir ailem var. Bunların hepsi canımı sıkıyor ve bu dertler ile boğuşurum ancak tahmin ediyorum ki Ocak ayında serbest kalacağım.

 

Kaynak : Sporx

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.