Fenerbahçe formülü buldu!

Fenerbahçe formülü buldu!

Fenerbahçe 4 oyuncuyu satarak 30 milyon Euro gelir elde etmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe'de Emenike, Güiza ve Lugano'nun takımdan ayrılması sonrası elde kalan 7 yabancının önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Kadrodaki 4 yabancıya çok önemli teklifler geliyor. Niang, Santos, Dia ve Stoch bu rakamlarla satılması durumunda kulüp 30 milyon Euro'ya yakın bir gelir elde edecek.

NİANG: Futbolcuların toplantısında ayrılmak istemediğini söyleyen Niang, en ciddi tekliflerin geldiği iki oyuncudan biri. Falcao'yu A.Madrid'e satan Porto'dan Senegalli için 7 milyon Euro teklif bekleniyor. Katar'ın Al Ain takımı da aynı rakamda bir teklif sunma hazırlığında.

SANTOS: "Kasım ayında oğlumun İstanbul'da doğmasını istiyorum" diyerek kalma arzusunu dile getiren Santos, Barcelona ve Real Madrid'in takibindeydi. Ancak Brezilyalı yıldıza Juventus talip oldu. İtalyanlar'ın 10 milyon Euro önermesi bekleniyor.

STOCH: Emenike'yi F.Bahçe'den transfer eden Spartak Moskova ile Rubin Kazan, Stoch'a talip oldu. Hollanda'dan ise PSV Eindhoven Stoch'un durumunu takip ediyor. Rus kulüplerinin Stoch için 7 milyon Euro önermesi gündemde.

YERLİLER DE İŞTAH KABARTIYOR
DİA: Önceki gün Türkiye'ye dönen Issiar Dia yine Fransa'ya dönmek istiyor. En önemli talibi Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor'un da rakibi olan Lille... Dia için bu hafta kulübe 6.5 milyon Euro'luk resmi teklif bekleniyor. Gökhan Gönül için Sevilla'nın, Semih için de Granada'nın Fenerbahçe'ye teklifte bulunacağı gelen haberler arasında. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.