Fenerbahçe İlk Resmi Maçında Güven Verdi

Fenerbahçe İlk Resmi Maçında Güven Verdi

2022-23 sezonun ilk resmi maçını Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu karşılaşmasında Ukrayna takımı Dinamo Kiev’e karşı oynayan Fenerbahçe taraftarına gelecek için güven verdi ve fakat turu İstanbul’a bıraktı. Dinamo Kiev: 0 - Fenerbahçe: 0

Mehmet Y. Ulutaş / Miami / Habername.com

Fenerbahçe’nin teni teknik direktörü Jorge Jesus maça oldukça ofansif ön bölge dörtlüsü ile başladı. Orta sahada iki çıpa ile oynarken defansif dörtlüsü herkesin beklediği dizilişteydi. Fenerbahçe adına maçın yıldızı Bright Osayi Samuel idi. İrfan Can Kahveci ve Joshua King ise takımın genel performansının altında kaldı.

Çok deneyimli kurt hoca Lucescu ise takımı Dinamo Kiev için beklenildiği gibi geride kapanan, sert baskı yapan ve fakat hızlı çıkarak gol arayan bir plan seçti. Nitekim Fenerbahçe’nin geride paslaşmasına karışmazlarken ikinci bölgede sert müdahaleler ile top kapmaya çalıştılar.

Fenerbahçe yakaladığı birkaç önemli pozisyonu değerlendiremezken, Dinamo Kiev defansta oldukça başarılıydı. Rövanş mücadelesi 27 Temmuz gecesi Kadıköy’de oynanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.