Fenerbahçe kasasını doldurdu

Fenerbahçe kasasını doldurdu

UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden F.Bahçe, yarı finale çıkarak önemli bir başarıya imza attı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu eleyerek yarı finale kalmayı başaran F.Bahçe, bonuslar da dahil toplam 5 milyon Euro'luk kazanç elde etti.

İlk kez bu turnuvada son 4'e kalan sarı-lacivertliler, elde ettiği prestijin yanı sıra maddi anlamda da önemli kazanç sağladı.

5 MİLYON EURO

Avrupa Ligi'ne doğrudan gruplara kalarak başladığı için 1.3 milyon Euro'yu kasasına koyan Kanarya, grupta aldığı 13 puan için 900 bin, grubu lider tamamladığı için de 400 bin Euro aldı. Son 32 takım arasına kaldığı için 200 bin, daha sonra son 16'ya kalmayı başardığı için de 350 bin Euro alan F.Bahçe, çeyrek finale çıktığı için de bonus olarak 450 bin Euro olmak üzere UEFA'dan toplam 4 milyon Euro kazandı.

Çeyrek finalde İtalyan Lazio'yu saf dışı bırakan F.Bahçe, 1 milyon Euro da bunun için aldı ve toplam 5 milyon Euro'yu kasasına koydu.

KRASİÇ 160 DAKİKADA 350 BİN EURO KAZANDI

Dün akşam 87. dakikada oyuna giren ve bu sezon Avrupa Kupaları'nda 6 maçta sadece 160 dakika forma giyen Krasic, sözleşmesi gereği cebini doldurdu. Sırp futbolcunun sözleşmesinde bulunan "Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda yarı finale kalırsa, ekstra 350 bin Euro prim alır" maddesi, 1-1 biten Lazio maçıyla birlikte devreye girdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.