Fenerbahçe Kupada'da var

Fenerbahçe Kupada'da var

Bursaspor ile 18 gün içinde 3 kez karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında rakibini Saracoğlu'nda 3-0 yendi

 
M.S. İlk yarıda Dos Santos, Lugano ve Semih'in golleriyle maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, gelecek hafta Bursa'da oynanacak çeyrek final rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.
M.S. Ve maç sona erdi...

 

92'   Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Ceza alanında topu alan Gökhan Ünal düşerken topa vurdu ancak top direkten döndü.
91'   Fenerbahçe defansı, Bursasporlu oyuncuların orta sahayı geçmesine engel oluyor.
90'   Vederson, Gökhan Ünal'ı görmek istedi ancak Ali Tandoğan kritik bir hamle yaptı.
89'   Maçta 2 dakika uzatma var.
88'   F.Bahçe'de Vederson soldan ceza alanına girmek üzereyken kaleye vurmak yerine topu çekmek isteyince Bursa defansı topu kornere gönderdi. Köşe atışından sonuç çıkmadı.
86'   Sağ kanattan köşe vuruşunu paslaşarak kullandı. F.Bahçe. Alex uzak direkteki Dos Santos'u o da geriden gelen Vederson'u gördü. Vederson da müsait durumdaki Gökhan Ünal'a topu aktardı. Golcü oyuncu ceza sahası dışından sert vurdu ancak top üstten auta gitti.
85'   Bursaspor'un riskli futbolu sonrası her iki takım da her an gol atabilir.
83'   Bursa gole çok yaklaştı. Volkan Şen sağ kanattan geldi. Vederson'u geçip ceza alanına girdi. Uzak direğe sert vurdu. Top defansa çarpıp az farkla kornere gitti. Köşe vuruşundan ise sonuç çıkmadı.
82'   Bursaspor sağ kanattan geldi. Kirita çizgiye inip ortaladı ancak kaleci Volkan fazla zorlanmadan topa sahip oldu.
80'   Volkan Şen, ceza yayının hemen dışında aldığı topu sol ayakla kaleye yolladı ancak top yandan auta gitti.
78'   Dördüncü gole çok yaklaştı Fenerbahçe. Orta sahada kapılan topta Vederson, soldan ceza alanına giden Gökhan Ünal'ı gördü. Gökhan, ceza alanına girip sağ ayağıyla uzak direğe plase bir vuruş yaptı ancak top az farkla auta gitti.

 

62'   Volkan, Turgay, Bekir üçgeninde dönen topta Bekir son olarak topu Turgay'a gönderdi ancak golcü oyuncu ofsayta yakalandı.
61'   Bursaspor bu dakikalarda tempoyu artırdı.
60'   Mustafa Keçeli sol kanattan sağ ayağıyla ortaladı. Turgay'dan önce kaleci Volkan ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.
59'   Bursaspor bu dakikalarda daha etkili...
57' Bu arada Ali Tandoğan'ın pozisyonunda ofsayt itirazında bulunan Lugano sarı kartla cezalandırıldı.
56'   Bursa yine gole çok yaklaştı. Orta sahada top çeviren Bursaspor'da Volkan, defansın arkasına sarkan Ali Tandoğan'a çok güzel bir pas attı. Ali müsait durumda topu düzeltip vurdu ancak kaleci Volkan yine gole izin vermedi.
   
54'   Turgay Bahadır ile gole yaklaştı Bursa. Lugano'nun hatasında topu kapan Turgay sağdan ilerleyen Volkan'ın önüne topu attı. Volkan da ceza alanında müsait durumdaki Turgay'ı gördü ancak golcü oyuncu ayağını uzatamayınca top kaleci Volkan'da kaldı.
53'   Bursaspor soldan köşe vuruşu kazandı ancak pozisyondan sonuç çıkmadı.
52'   Fenerbahçe'de Vederson soldan gitmek istedi ancak Ali Tandoğan kritik bir hamle yaptı.
50' Bu arada frikiğe neden olan Bekir Ozan sarı kart gördü.
49'   Semih ceza alanında şık bir vücut hareketiyle topu tutup Özer'in önüne bıraktı. Genç oyuncu zor durumda topu kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak direkten döndü. Devam eden atakta Fenerbahçe hafif sol çaprazdan frikik kazandı. Alex'in dokunduğu topa Cristian vurdu. Top auta gitti.
48'   Sarı lacivertliler orta sahada yaptığı presle rakibinin top kullanmasına izin vermiyor.
47'   F.Bahçe'nin bulduğu goller sonrası Bursaspor'un direnci biraz kırılmış gibi.
46' Bursaspor'da Zapotocny'nin yerine İbrahim Öztürk ikinci yarıya başladı.
46'   İkinci yarıya Fenerbahçe başladı.

43. dakika: Sol köşeden kullanılan kornerde, Alex ön direğe oprtasını yaptı, Semih'ten önce Bursa savunması topu uzaklaştırdı.

41. dakika: Fenerbahçe farka koşuyor. Özer'in ceza sahası içine indirdiği topa hareketlenen Semih, kale sahası önünden vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. 3-0

36. dakika: Fenerbahçe'de sakatlanan Uğur Boral oyundan alındı, yerine Vederson girdi.

36. dakika: Fenerbahçe atağında Cristian Baronı yaklaşık 30 metreden kaleye vuruşunu yaptı, top üstten auta gitti.

33. dakika: Fenerbahçe atağında Emre orta sahadan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

29. dakika: Bursaspor gole çok yaklaştı. Sercan sağ çaprazdan çalımlarla ceza sahası içine girdi kaleci Volkan'ıda geçmek istedi ama kaleci Volkan zamanında müdehele ederek topun sahibi oldu.

25. dakika: Fenerbahçe'den peş peşe goller. Ceza sahası sağ çaprazında topu kontrol eden Semih, dar açıdan vuruşunu yaptı, top kaleci İvankov'dan sekti. Boşta kalan topa Lugano çok sert vurdu ve topu filelere gönderdi. 2-0


GOOOOOOOOLLLLLLLLLL DON SANTOS

21. dakika:
İnanılmaz gol kaçtı. Dos Santos çok klas çalımlarla ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya yerden vuruşunu yaptı ama kaleci İvankov gole izin vermedi.

17. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Semih'in pasıyla ceza saahsı içinde topla buluşan Alex, plase biri vuruş yaptı ama top az farkla üstten auta gitti.

14. dakika: Bursaspor sağ kanattan tehlikeli olabilecek bir yerden serbest vuruş kazandı. Ali Tandoğan ortasını yaptı, Ömer Erdoğan kafayı vurdu ama top yandan auta gitti.

11. dakika: Fenerbahçe atağında Alex'ten derinlemesine Semih'e tehlikeli bir pas. Tehlikeyi iyi sezen kaleci Ivankov çıktı ve topu aldı.

8. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Alex kale saahsı içine ortasını yaptı, kaleci Ivankov'u aşan topu savunma uzaklaştırdı.

6. dakika: Bursaspor etkili geldi. Sercan, harika çalımlarla sağdan çizgiye indi, yerden uzak direğe ortasını yaptı ama Ozan İpek topa dokunamadı.

5. dakika: Maça he riki takım da temkinli başladı. Bursaspor biraz daha rakip yer alanda kendini göstermeye başladı.

3. dakika: Bursaspor atağında Sercan çalımlarla ceza sahasına girdi, araya giren Blica topu taca gönderdi.

Maça konuk takım Bursaspor başladı.

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Gençerler, İsmail Şencan
SAAT: 20.00
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Santos, Özer, Emre, Baroni, Uğur, Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Zapotocny, Ömer, Mustafa, Bekir, Krita, Ergic, Ozan, Turgay, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

Etiketler :