Fenerbahçe3-2Galatasaray

Fenerbahçe3-2Galatasaray

TFF Süper Kupa'da normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 biten karşılaşmada penaltı atışlarında G.Saray'ı 3-2 mağlup eden F.Bahçe kupayı kazandı

Karşılaşmanın ilk 5 dakikalık kısmında Galatasaray baskılı bir oyun ile başladı. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe oyunda dengeyi sağladı ve oyun üstünlüğünü eline geçirdi. Fenerbahçe'de Sow ve Emenike Muslara'nın koruduğu kalede etkili pozisyonlar yakalamalarına rağmen golü bulamadılar ve ilk yarı 0-0 golsüz berabere bitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda ilk yarıya oranla daha dengeli başladı. Her iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Oyunun son 15 dakikalık periyodunda Fenerbahçe Galatasaray'a üstünlük sağlamasına karşın Galatasaray kalecisi Muslera'yı geçemedi ve maçın 90 dakikalık kısmı 0-0 berabere bitti.
Karşılaşmanın ilk uzatma devresinde Fenerbahçe Galatasaray'a oranla daha baskın bir oyun ortaya koydu ancak Fenerbahçe forvetleri Muslera'yı geçemedi ve ilk uzatma devresi de 0-0 beraberlik ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci uzatma devresinde etkili olan taraf Galatasaray idi. Özellikle Burak ve Olcan Adın ile rakip defansa zor anlar yaşatan Galatasaray golü bulamadı ve karşılaşmanın ikinci devreside golsüz sona ererken maç penaltılara uzadı.
Penaltılar sonunda Süper Kupanın galibi 3-2'lik skor ile Fenerbahçe oldu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.