Fenerbahçe'de Bileti Kesilenler

Fenerbahçe'de Bileti Kesilenler

Kupadan sonra lig şampiyonluğunu da kaybeden Fenerbahçe'de büyük temizlik harekâtı...

Neşterin ucundaki ilk isim Daum... Alman hocanın bileti şimdiden kesildi.

2 yıldır bekleneni veremeyen Güiza, ya satılacak ya da kiraya verilecek.

Semih, Deivid, Vederson'un yanı sıra yeni transfer Bilica da gönderilecek.

Şanlıurfa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde 3-1 mağlup olduğu Trabzonspor ile bu kez Süper Lig'in son haftasında berabere kalarak, şampiyonluktan olan Fenerbahçe'de büyük revizyona gidiliyor.

Hedef tahtasının ilk sırasında teknik direktör Christoph Daum var. 2006'da Denizli'deki hayal kırıklığı sonrası ikinci kez Alman hocayla 'son hafta faciası' yaşanması, teknik direktör değişimini kaçınılmaz hale getirdi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın Trabzon maçının bitiş düdüğü sonrası, Daum'u defterden sildiği konuşuluyor. Fatura kesilecek ikinci isim ise iki yıldır tüm destek ve sabıra rağmen bir türlü bekleneni veremeyen Daniel Güiza...

14 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe tarihindeki en pahalı transfer olan İspanyol yıldız, kesinlikle gönderilecek.

Güiza, kendisini isteyen kulüpler yeterli bonservis bedelini öderse satılacak. Aksi durumda kiralanacak.

Sözleşmeleri sürse de...
Birçok maçtaki kritik hataları ve agresif tavırları nedeniyle Bilica da gönderilmesine karar verilen oyunculardan...

Sözleşmesi sürmesine karşın yollanması düşünülen bir başka oyuncu ayağı kırıldıktan sonra yedek kulübesine mahkum olan Deivid. Mukavelesi biten Vederson'la yeni anlaşma yapılmayacak.

Sözleşmesi tek taraflı opsiyonla uzatıldığı için kulübü federasyona şikayet eden ve Başkan Aziz Yıldırım'la arasında soğuk rüzgarlar esen Semih Şentürk de gözden çıkarıldı.

Etiketler :