Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu krizi

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu krizi

Emre Belözoğlu'nun geleceği bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında görüşülecek. Aykut Kocaman'dan özür dileyen Emre'ye para cezası verilmesi gündemde.

Fenerebahçe'de öğle saatlerinde ortaya çıkan ve doğrulanan Emre Belözoğlu'nun kadrodışı bırakıldığı yönündeki haber, akşama doğru boyut değiştirdi.Kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken, Emre de son kararı bekliyor.

Aykut Kocaman'ın yönetimden bazı isimlere anlattığı durum, henüz karara bağlanmazken, ağırlıktaki görüş Emre'nin kadro dışı bırakılmasından yanaydı. Ancak Emre'nin hocasından özür dilediği belirtilirken, Emre'ye verilecek cezanın para cezasına dönüşebileceği de konuşuluyor. Bursaspor maçında saha içinde takım arkadaşı Cristian ile neredeyse kavgaya dönüşecek tartışma yaşayan ve teknik direktörü Aykut Kocaman'ı öfkelendiren Emre'nin, Cristian ile tartışmasının soyunma odasında da kısa süreli devam ettiği, ancak yumruklaşmaya varmadığı da dile getirildi.

YARIN BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Emre Belözoğlu'nun kadrodışı bırakıldığı yönündeki haberlerle ilgili yarın basın toplantısı yapacağı öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Emre Belözoğlu'nun kadrodışı bırakıldığı haberlerini yalanlayarak, kararın bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında görüşüleceğini açıkladı.

(HÜRRİYET)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.