Fenerbahçe'de Semih Krizi

Fenerbahçe'de Semih Krizi

Yedek kulübesinde son dakika krizi!Fenerbahçe dün Ali Sami Yen'de ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 yenmeyi başardı. Ancak maçın son dakikalarında yedek kulübesinde kriz çıktı.

Daum’un 90+2’de oyuna sokmak istediği Semih Şentürk, “Ben bu dakikadaoyuna girmem” dedi. Alman hoca bunun üzerine Deivid’i sahaya sürdü!

Ali Sami Yen Stadı’ndaki karşılaşmanın son dakikalarındaFenerbahçe yedek kulübesinde Semih Şentürk krizi yaşandı. Teknik direktör Christoph Daum, 1-0’lık galibiyeti korumak için oyuncu değişikliğine gitmek istedi ve Semih’i oyuna sokma kararı aldı. Dakikalar 90+2’yi gösterirken teknik heyet Semih’e seslenerek, “Oyuna giriyorsun hazırlan” dedi.

Ancak bu anda milli futbolcudan hiç kimsenin beklemediği bir yanıt geldi. Semih “Ben bu dakikadaoyuna girmem” diyerek sahaya çıkmayacağını söyledi. Kısa süreli tartışmanın ardından teknik direktör Daum çaresiz olarak Deivid’i sahaya sürmek zorunda kaldı. Semih’in daha önce de, Bursa ile oynanan TürkiyeKupasımaçında kendisini sağ tarafta oynatmak için sahaya sürmek isteyen Daum’a “Ben orada oynayamam. Başkasını oyuna sok” dediği iddia edilmişti. (Bugün)

Etiketler :