Fenerbahçe'de Suarez sürprizi

Fenerbahçe'de Suarez sürprizi

Fenerbahçe, golcü arayışında rotasını Ajax"ın 22 yaşındaki yıldızı Luis Suarez"e çevirdi

Christoph Daum’un, bonservisi 10 milyon euro olan Uruguaylı forveti istediğini yönetime bildirdiği öğrenildi

Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluğu, Avrupa Ligi’nde üst turları hedefleyen Fenerbahçe’de golcü transferi için çalışmalar sürerken, sürpriz bir isim gündeme geldi: Luis Suarez...

Milliyet'ten Yusuf Kobal'ın haberine göre Milan’da top koşturan Hollandalı yıldız Huntelaar’dan olumsuz yanıt alan sarı-lacivertli yönetimin, Ajax’ın 22 yaşındaki genç golcüsü Suarez’in peşinde olduğu bildirildi.

Roberto Carlos’un ayrılmasıyla yeni bir yabancı transfer etme hakkı kazanan Teknik Direktör Christoph Daum’un, Ajax forması altında müthiş bir performans ortaya koyan Uruguaylı forveti kadrosunda görmek istediğini yönetime bildirdiği ifade edildi.

Yönetimin, bonservis bedeli yaklaşık 10 milyon euro olan Suarez’i pahalı bulduğu, ancak bu transferi gerçekleştirmek için gerekli çalışmanın yapılacağını Daum’a ilettiği vurgulandı.

Fenerbahçe’nin menajerler kanalıyla Luis Suarez için Ajax kulübüyle ilk teması kurduğu ve görüşmelerin önümüzdeki günlerde devam edeceği belirtildi.

Diego Lugano’nun kaptanlığını yaptığı Uruguay Milli Takımı’nda da forma giyen Suarez şimdiye kadar 25 maçta sahaya çıkarken rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Yıldız futbolcu, Ajax formasıyla ise 81 karşılaşmada 57 gol attı.
SUAREZ kimdir?

Yaşı:
22 (24.01.1987)
Kulübü: Ajax
Ülkesi: Uruguay
Boy: 1.81

Sezon-Kulübü-Maç-Gol

2005/06 Nacional 29 12
2006/07 Groningen 29 10
2007/— Ajax 81 57

Etiketler :