Fenerbahçe'den Alex açıklaması!

Fenerbahçe'den Alex açıklaması!

Fenerbahçe'den Alex açıklaması geldi...

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile takım kaptanı Alex arasında yapılması planlanan görüşme gerçekleştirildi. Aziz Yıldırım ile Gaziantepspor maçı sonrası sert sözlerle eleştirdiği Alex, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasında görüştü.
 
Görüşmenin ardından kulüp binasından ilk olarak Aziz Yıldırım ayrıldı. Alex yaklaşık 1 saat de Asbaşkan Ali Yıldırım ile görüştükten sonra binayı terk etti. Toplantının ardından Alex'in, sarı-lacivertli takımın antrenmanına katılmak üzere Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gittiği bildirildi.
 
Fenerbahçe Kulübü, görüşmenin bitmesinden 3 saat sonra resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Başkan Aziz Yıldırım'ın Alex'i bazı konularda uyardığı belirtildi. İşte o açıklama:
 
"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde Kaptanımız Alex de Souza ile bir görüşme gerçekleştirmiştir.  Kulübümüzde yapılan, Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Deniz Tolga Aytöre’nin de katıldığı platinc görüşmede, başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur. Alex de Souza’nun kulübümüzün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği karşılıklı olarak teyit edilmiştir."Fenerbahçe'den Alex açıklaması geldi...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.