Fenerbahçe'den bomba transfer

Fenerbahçe'den bomba transfer

Fransız ön libero ile görüşen yönetim prensipte anlaştı. Birkaç gün içinde İtalya'ya çıkarma yapılıp iş bitirilecek...

Bu sezon transferde pasif kaldığı için eleştirilen Fenerbahçe yönetimi bu kez çok önemli bombalar patlatmaya hazırlanıyor... İlk olarak takımdaki ön libero sorununu çözmek isteyen Sarı-Lacivertliler, bu mevkide dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Patrick Vieira'yı bitirmek üzere. Sezon sonunda Inter'in bedelsiz olarak serbest bırakacağı Fransız yıldızla yapılan ilk görüşmelerde çok önemli mesafeler katedildiği ifade ediliyor.

Menajeriyle randevu tamam
Fenerbahçe yönetiminin Vieira'yla prensipte anlaştığı, pürüzlerin çözülmesi için önümüzdeki günlerde İtalya'ya çıkarma yapılacağı belirtiliyor. Asbaşkanlar Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın'ın transferle bizzat ilgileneceği ve Vieira'nın menajeriyle randevu ayarlandığı öğrenildi.

Taraftarı çok üzdük
Fortis Türkiye Kupası'nda finale yükselen F.Bahçe'de tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, bu sezon taraftarları çok üzdüklerini belirterek, "Bu taraftar bu sene en kötü kupayı hak ediyor. İnşallah finalde gerekeni yaparız ve 26 yıllık kupa hasretine son veririz" dedi.

Alex var emre yok
Sakatlardan Fenerbahçe'ye iki iyi, bir de kötü haber geldi... Uzun süredir formasından uzak kalan Alex'in hafta sonu Ankaragücü karşısında takımda yerini alacağı öğrenildi. Gökhan Gönül'ün de ağrılarının geçtiği ve forma giyecek duruma geldiği ifade edildi. Fakat Emre Belözoğlu'nun bu hafta da görev yapamayacağı fakat haftaya Beşiktaş derbisinde oynayabileceği belirtildi.

Lorant ve 6-0!
F.Bahçe'nin G.Saray'ı 6-0 yendiğinde takımın başında olan Werner Lorant'ın 6-0 ile ilişkisi Slovakya'da da devam etti. Ancak bu kez 6-0 yenilen Lorant'ın takımıydı. Lorant bu yenilginin ardınan istifa etti.

Deivid artık isyan ettirdi
Sözleşmesini yeniledikten sonra adeta yatışa geçen Deivid'in her hafta daha da kötüye giden performansı taraftarları isyan ettiriyor. İnternetteki forumlarda, "Böyle oynamaya devam ederse gönderilsin" görüşü ağır basmaya başladı

Etiketler :