Fenerbahçe'nin konuğu Sivasspor / 11'LER

Fenerbahçe'nin konuğu Sivasspor / 11'LER

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ilk maçını Şükrü Saracoğlu'nda Sivas ile yapacak olan son şampiyon, kazanarak Galatasaray yenilgisinin yaralarını sarmak ve moral bulmak istiyor.

Mücadelesine üç kulvarda birden devam eden tek takım olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası sınavında. Sarı-Lacivertliler, A Grubu'ndaki ilk maçta Sivasspor'u ağırlayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:30'da başlayacak. Hafta sonunda ezeli rakibi Galatasaray'a Türk Telekom Arena'da 2-1 yenilerek, lig yarışında 5 puan geri düşen Kanarya'da tek hedef, Sivasspor maçını kazanarak hem kupaya iyi bir başlangıç yapmak hem de moral bulmak. Kırmızı kart cezalısı Raul Meireles ile sakat Dirk Kuyt'un forma giyemeyeceği karşılaşmada, teknik direktör Aykut Kocaman'ın Göztepe maçında olduğu gibi karma bir kadro oluşturması bekleniyor. 28 yıllık özlemi geçen sezon dindiren ve Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, bu sezon da gruptan çıkarak, aynı başarıyı tekrarlamak amacında. Kanarya'nın grubunda Sivasspor'un yanı sıra Bursaspor ve Galatasaray'ı eleyen 1461 Trabzonspor bulunuyor.

Özgür Yankaya  ile kazanamadı
Fenerbahçe, Özgür Yankaya yönetiminde oynadığı 3 kupa maçında da galibiyet alamadı. Sarı-Lacivertliler, 18 Ocak 2010'da grup maçında Antalyaspor'a deplasmanda 4-3, 21 Aralık'ta Bucaspor'a sahasında 3-2 yenilmiş, geçen sezon çeyrek finalde Kayserispor ile 2-2 berabere kalmıştı. İlginç bir nokta da, Kanarya'nın Ziraat Türkiye Kupası'nda Kadıköy'deki son yenilgisini Yankaya'nın yönettiği Bucaspor maçında almasıydı. Fenerbahçe, daha sonra evinde oynadığı 5 kupa maçını da kazanmıştı.

Muhtemel 11'ler:
Fenerbahçe: Serkan, Orhan, Serdar, Egemen, Hasan Ali, Mehmet, Topuz, Sezer, Selçuk, Salih, Krasiç, Sow
Sivasspor: Borjan, Erhan, Murat, Navratil, Ziya, Pedriel, Kadir, Adem, Mehmet, Aatif, Eneramo Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 20:30
Hakem: Özgür Yankaya

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.