Ferda Koleji Türkiye Birincisi Çıkardı

Ferda Koleji Türkiye Birincisi Çıkardı

Asfa Ankara Ferda Koleji, Ankara’daki ilk yılında 500 Tam Puanla SBS Türkiye Birincisi Çıkardı.

Özel Asfa Ferda Koleji 8.Sınıf Öğrencisi Burak Çetin ŞENTÜRK, 2012 SBS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Başarısında, ailesinin, okulunun ve öğretmenlerinin büyük payı olduğunu söyleyen Burak Çetin ŞENTÜRK, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Sınavdan çıktıktan sonra tüm sorulara doğru cevap verdiğini düşündüğünü belirten Burak Çetin ŞENTÜRK, sonuçların açıklanmasıyla bu tahmininin gerçekleştiğini söyledi. Özel Asfa Ferda Kolejinde bu yıl uygulamaya konan ve konu tekrarlarıyla tam öğrenmeyi sağlayan sistem sayesinde sınava büyük bir rahatlıkla girdiğini vurgulayan Burak Çetin ŞENTÜRK, “Deneme sınavlarında 500 tam puana yaklaşıyordum fakat bir-iki yanlışla kaçırıyordum. 2012 SBS’de hedeflediğim noktaya ulaşmış oldum.” dedi.

burakweb.jpg

Özel Asfa Ferda İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü KANIBOL, 2012 SBS’de 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Burak Çetin ŞENTÜRK’ü ve ailesini tebrik etti, okul adına göstermiş olduğu başarıdan dolayı netbook hediye etti. Okul Müdürü Şükrü KANIBOL, bu yıl sınava giren bütün öğrencilerimiz yüksek puanlar alarak Ankara derecemizi yükselttiler, Burak Çetin ŞENTÜRK, Büşra Nur ÇİFTÇİ ve Mehmet Fatih DOĞAN,  Türkiye genelinde ilk 2500’ün içinde yer alarak büyük başarı elde ettiler, dedi.

burak-face.jpg

Uyguladıkları yeni öğretim modelleri sayesinde 2012 SBS’de hem bireysel hem de kitlesel başarıya ulaştıklarını söyleyen Eğitim Koordinatörü Mesut DOĞAN, Ankara Ferda Koleji 17. yılında İstanbul Asfa Eğitim Kurumlarıyla gücünü birleştirdi ve Ankara’da eğitime yeni bir soluk getirdi.” dedi. Başarılı olan öğrencileri ve başarıda emeği geçen eğitim kadrosunu tebrik eden Mesut DOĞAN, Ankara’da eğitimin yükselen yıldızı olan Okulumuzda, öğrencilerimiz akademik ve davranış gelişimleri bireysel olarak takip ediliyor. Bu sistem öğrencinin kişilik gelişimine katkı sağlarken, ders ve sınav başarısının artmasını da beraberinde getiriyor.” dedi.

  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.