FETÖMETRE Mucidi Emekli Tümamiral Cihat Yaycı İle Yazarımız Mehmet Y Ulutaş Bir Arada

FETÖMETRE Mucidi Emekli Tümamiral Cihat Yaycı İle Yazarımız Mehmet Y Ulutaş Bir Arada

Bolu ili Mudurnu ilçesindeki bir termal dinlenme tesislerinde tatil yaparken karşılaşan Emekli Tümamiral Cihat Yaycı ve yazarımız Mehmet Y Ulutaş sohbet ettiler.

Habername.com | Bolu

Yazarımız Mehmet Y Ulutaş emekli tümgeneral Cihat Yaycı’ya emekleri için teşekkür etti. “Sevmeyeniniz var ama sevenleriniz çok daha fazla” dedi ve ardından FETÖMETRE’nin geliştirilirken yaşanan zorluklarını sordu.

Cihat Yaycı da cevaben “Beni sevmeyenler FETÖcülerdir” dedi ve FETÖMETRE’yi geliştirmenin bir süreç aldığını ifade etti. Yaycı ayrıca yazarımızın ilgisi için teşekkür etti.

Tümamiral Cihat Yaycı muvazzaf olduğu dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde hain FETÖ ile mücadelede kurunun yanında yaşın yanmaması için geliştirdiği FETÖMETRE ile 17-25 Aralık 2013 adli darbe girişimi sonrasında FETÖcülerin tespitinde büyük fayda sağlamıştı. 2020 yılında emekli olan Cihat Yaycı Paşa yazdığı kitaplar, katıldığı televizyon programları ve verdiği panellerle ülkenin emniyetine dair tehlikelere karşı uyarılarda bulunmaya ve çözümler üretmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum