Fikret Orman'dan Önemli Açıklama

Fikret Orman'dan Önemli Açıklama

Beşiktaş'la Galatasaray arasında dün oynanan yeni sezonun ilk derbisinde yaşanan olayların ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Ormandan önemli açıklamaYaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduklarını ve Beşiktaş'ın olayın mağduru olduğunu ifade eden Orman, sahaya girenleri 'Beşiktaşlı' olarak nitelemediğini ifade etti. 

Orman, olayla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını, olaya karışanlar hakkında da tazminat davası açacaklarını belirtti. 

"Beşiktaş Kulübü ne polis ne savcılık makamıdır" ifadelerini kullanan Orman, "Dün akşam yaşananlarda bir organizasyon varsa bunları yetkili kurulların ortaya çıkaracağına şüphemiz yoktur" dedi.

Herkese eşit mesafede duran, taraftarla bilet ilişkisine girmeyen bir yönetim anlayışlarının olduğunu belirten Orman, "Gene stadyumumuz yıkılmadan önce, kapalı tribün boş kalmış olsa da bu duruşumuzdan taviz vermedik" diye konuştu.

Hakemin formsuz olduğu halde maça atandığını savunan Orman, "Hakeme ve rakip futbolcuların kışkırtmalarına rağmen sahaya girmek hiç kimsenin haddine değil" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'ın yoluna lider olarak devam ettiğini belirten Orman, "Göreceksiniz, bu yıl Beşiktaş şampiyon olacak, stadımızı bir yıl içerisinde tamamlayacağız, yeni sponsorluk anlaşmaları yapacağız. O stad, 80 bin kişilik değil, 280 bin kişilik de olsa o stadı dolduracaktık. Beşiktaş kenetlenmiş durumdadır" dedi. 

Fikret Orman, toplantının ardından gazetecilerin soru sorma talebine "Soru almayacağım, sonra farklı yerlere gider" diyerek gazetecilerin talebini geri çevirdi.HABERVAKTİM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.